Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Προς ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ                 
(ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ)
ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. 
ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΠΡΟΣ
ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  ΧΑΛΚΙΔΑ

Κύριοι,
Προσπαθώντας όλο αυτό τον καιρό, να πνίξουμε το αίσθημα της αδικίας αλλά και της οργής και αγανάκτησης που μας διακατέχει, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:
Από την άνοιξη του 2017 ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, μέσω της ....
ΔΗΚΑΔΙΜΕ, χρέωσε την (πρώην) ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, με το ποσό των 285.000ευρώ περίπου («βαφτίζοντας» το ως δημόσιο χρήμα), για τη χρήση του γηπέδου, παρανομώντας και αυθαιρετώντας.
Η (πρώην) ΠΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει όλο τον κόσμο της Εύβοιας (φίλαθλο και μη) διοργανώνοντας Συνέντευξη Τύπου με το δίκαιο των θέσεων της.
Στη συνέντευξη, εκτός των δημοσιογράφων, παραβρέθηκαν ακόμη, μερικές δεκάδες ανθρώπων, με χαρακτηριστική απουσία εκπροσώπου της ΕΠΣΕ. Για παρουσία δημοτικών συμβούλων ας μην γίνεται λόγος. Δεν σας κρύβουμε δε, ότι είμαστε σε σκέψη να διοργανώσουμε μια δεύτερη συνέντευξη τύπου-συγκέντρωση, για την εκ νέου ενημέρωση του Τύπου αλλά και των πολιτών, σύμφωνα και με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.
Για την καλύτερη ενημέρωση σας επισυνάπτουμε αντίγραφο της εξώδικης διαμαρτυρίας που υποβάλλαμε προς την ΔΗΚΑΔΙΜΕ και τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Κύριοι,
Ως (πρώην) ΠΑΕ που προήλθε υποχρεωτικώς από το ιδρυτικό σωματείο ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ως μια ομάδα που τίμησε και διαφήμισε την Εύβοια στις Επαγγελματικές κατηγορίες, με τον πρόεδρο της Γεώργιο Στούπα τακτικό σύνεδρο στις Γ.Σ. της ΕΠΟ συνεπικουρώντας την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (φανταζόμαστε ότι δεν αμφισβητείται), ζητάμε διαμόρφωση απόφασης από την ΕΠΣΕ, για το δίκαιο των θέσεων μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα δηλώσετε αναρμόδιοι, ιδίως αν σκεφτείτε ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις που μας ζητούνται, μπορούν αύριο να μετακυλήσουν σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευβοίας. Σημειωτέον ότι ο Ν.423/76 δεν κάνει διαχωρισμό επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σωματείων, όσο και αν αυτό ψελίζεται τεχνηέντως.
Τελειώνοντας, ζητάμε την αυτοπρόσωπη παρουσία μας, στο αμέσως προσεχές Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευβοίας.
       Με εκτίμηση
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ

Υ.Γ. Εσωκλείουμε μερικά αντίγραφα του εξωδικου, στην προσπάθεια μας,  ώστε οι σύμβουλοι να έχουν ενημερωθεί πριν από το Δ.Σ. 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: α) Γιάννης Παπακωνσταντίνου – πρώην πρόεδρο ΕΠΣΕ
  β) Αθλητικά ΜΜΕ
   γ) Αντώνη Πριόνα- ομοσπονδιακό προπονητή- πρώην προπονητή 
                              ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ