Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Καλημέρα στον κ. Κιαπέκο

Αγαπητέ Νίκο, η επίθεση λένε πως είναι η καλύτερη άμυνα.
Εσείς ως προπονητής δεν νομίζω να το πιστεύετε αυτό, αν δεν κάνω κάποιο λάθος.
Γιατί όμως το έχετε εύκολο, εκτός αγωνιστικού χώρου.
Οι φίλοι σας είναι πολλοί, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως σας προσβάλουν και φυσικά μειώνουν την προσωπικότητα και την αξία σας ως προπονητή.
Αυτό συμβαίνει όταν τους ακούμε στο δημόσιο λόγο τους να λένε διάφορα για την συμπεριφορά, τις αντιδράσεις και τις απομακρύνσεις από τον πάγκο της ομάδας με αποφάσεις των διαιτητών!!!
Έλα μωρέ, τον Κιαπέκο τον ξέρουμε!!! Αυτή είναι....
μια φράση την οποία ακούμε συχνότατα.
Αγαπητέ Νίκο, εμείς φίλοι σας με αυτή την έννοια δεν είμαστε και γι΄ αυτό αυτά δεν τα γουστάρουμε.
Εμείς πιστεύουμε πως μπορείτε να γίνετε ένας αξιόλογος προπονητής και να πάτε ψηλά.
Στο κάτω κάτω, είχαμε γράψει πριν 2-3 χρόνια πως ο κ. Κιαπέκος θα πρέπει να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να δούμε τι μπορεί να κάνει, αφού στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ, υπήρχε ο κ. Καλυβίτης, ένας από τους αξιολογότερους παράγοντες του ποδοσφαίρου και όποιος προπονητής κι αν πήγαινε εκεί θα τα κατάφερνε, ακόμη κι αν έφευγαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, από την ομάδα. Δεν κάναμε λάθος. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Αγαπητέ Νίκο εμείς λοιπόν που δεν είμαστε φίλοι σου, αλλά θέλουμε να πετύχεις και να φτάσεις ψηλά δημόσια σε καλούμε, να το πάρεις αλλιώς και να φροντίσεις ώστε να έχεις όλα τα εφόδια που πρέπει να έχει κάθε προπονητής στην σύγχρονη εποχή μας.
Πάρτο αλλιώς και μην αντιδράς στα σφυρίγματα και τις αποφάσεις των διαιτητών.
Πάρτο αλλιώς και μην αντιδράς όπως αντιδράς με τους αντιπάλους, ακόμη κι αν αυτοί είναι φίλοι σου.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα σήμερα, γιατί πιστεύουμε πως θα μας θεωρήσεις υπεύθυνους για πολλά. Δεν θα μας ενοχλήσει αυτό και το γιατί αφήνουμε να το καταλάβεις μόνος σου.