Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

O θεσμός σε τίμησε. Ήρθε η ώρα να του το ανταποδώσεις.

Χαλκίδα, 23/03/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 22/03/2018 συνήλθε σε δεύτερη συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας. Αποτέλεσμα; Τίποτα!!! Ο πρώτος πλειοψηφών της πλειοψηφούσας παράταξης, ο Στέφανος ο Μπασινάς, στην πρώτη συνεδρίαση απέκλεισε την παράταξή μας «Συνεργαζόμενοι του Ε.Κ. Ευβοίας» κι έκανε πρόσκληση στο ΠΑΜΕ για συνεργασία και συγκρότηση προεδρείου. Στο δεύτερο Δ.Σ, η πρότασή του ήταν: Κάντε προεδρείο το ΠΑΜΕ και οι Συνεργαζόμενοι. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Εμείς οι Συνεργαζόμενοι καταγγέλλουμε την συμπεριφορά του....
πρώην προέδρου. Δικαιωνόμαστε για ακόμα μια φορά. Τον καλούμε να σταματήσει το κατρακύλισμα. Πρέπει να καταλάβει, ότι χρωστάει στον θεσμό και να σοβαρευτεί. Αν δεν μπορεί να το χειριστεί, εκτιμούμε ότι υπάρχουν εκλεγμένοι στο ψηφοδέλτιό του ΕΜΕΙ-Σ, που και σοβαροί και αξιοπρεπείς είναι κι έχουν συνδικαλιστική συνείδηση.
Εμείς οι Συνεργαζόμενοι, δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εντολή των εκλεκτόρων για ένα Εργατικό Κέντρο με διαφάνεια, σεβασμό στον εργαζόμενο και διαφύλαξη των εργατικών κεκτημένων. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν μας κατευθύνει κανένας. Αυτοσκοπός μας είναι να τιμηθεί η εντολή της Γενικής Συνέλευσης, γιατί και θέλουμε και μπορούμε, να ανακτήσει το Ε.Κ. Ευβοίας την χαμένη του αξιοπρέπεια. Τέως πρόεδρε, ο θεσμός σε τίμησε. Ήρθε η ώρα να του το ανταποδώσεις. Βρες τον τρόπο. Ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που σου ανέθεσε η Γενική Συνέλευση, έστω και τώρα.

Οι Συνεργαζόμενοι για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας
1. Σελεβάκος Γεώργιος
2. Πάλλης Νίκος
3. Κόρδης Δήμος
4. Καπετάνιου Μαρία
5. Λάμπρου Στέφανος
6. Τσατσαρώνης Αντώνης