Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Βαγγέλης Αντωνίου

Ο κ. Βαγγέλης Αντωνίου είναι ο άνθρωπος ο οποίος κράτησε "ζωντανό" και σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο των Ψαχνών, από τότε που ξεκίνησε η πορεία του ΗΡΑΚΛΗ από την Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ και έφτασε μέχρι την Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά ακόμη και σήμερα.
Μιλήσαμε μαζί του πριν λίγο και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν μεταξύ Δήμου και πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, του ζητήσαμε να μας μιλήσει για το πως ....
κατάφερε η τότε ΠΑΕ να διατηρήσει το γήπεδο σε καλή κατάσταση.
Μας είπε πως ο ίδιος με 2 ακόμη άτομα έτρεχαν μέρα νύχτα για να μπορέσουν να διατηρούν το γήπεδο. Η διοίκηση τότε κάλυπτε με χορηγούς κλπ όλα τα έξοδα, τα οποία ήταν πολλά, γιατί δεν ήταν μόνο ο αγωνιστικός χώρος, αλλά ένα τεράστιο γήπεδο με υποχρεώσεις και απαιτήσεις Εθνικών και Επαγγελματικών  Κατηγοριών.
Όταν του είπαμε πως η διαμάχη του Δήμου με την πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έφτασε σε εξώδικα, δεν έκρυψε την στενοχώρια του και μας είπε: "Κρίμα. Κρίμα γιατί όλοι είμαστε ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και δεν πρέπει αυτό να το ξεχνάμε. Θέλω να πιστεύω πως ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς και ο πρόεδρος κ. Στούπας θα βρούνε την λύση. Πιστεύω πως θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα τελειώσουν το θέμα εδώ. Αν χρειασθεί δηλώνω πως μπορώ και θέλω να είμαι σ΄ αυτή την συνάντηση, γιατί μπορώ να επιβεβαιώσω την προσπάθεια της τότε διοίκησης για το γήπεδο των Ψαχνών. Ο δήμαρχος ξέρει κι αυτός πως ακόμη και σήμερα τρέχω για το γήπεδο όταν μου το ζητήσει".