Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
- Το θέμα Δήμου Μεσσαπίων Διρφύων και της πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών ανεβαίνει ψηλά στην επικαιρότητα, αφού όλα δείχνουν πως η τότε διοίκηση της ΠΑΕ οδηγεί την υπόθεση στην δικαιοσύνη και σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στον δήμαρχο κ. Ψαθά και σε άλλους υπεύθυνους του Δήμου. Σήμερα θα γράψουμε περισσότερα για το θέμα.
- Το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίρνει διαστάσεις και ένα ακόμη έγγραφο θα δημοσιοποιήσουμε σήμερα, για να αποδείξουμε πως κάποιοι που δήλωναν..... γάτες Αγκύρας δεν είναι ούτε καν γατάκια....
- Τα ΚΟΣΚΙΝΑ είναι ανεβασμένα και περιμένουν την Κυριακή πως και πως τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ για να τον κερδίσουν. Αυτό κάτι μας θυμίζει....... 
- Αντίθετα η ΑΙΔΗΨΟΣ βλέπει τον αγώνα με τον ΛΗΛΑ όπως όλους τους άλλους αγώνες και μετά την παρέλαση οι δύο ομάδες θα πάνε στο γήπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο. Κυριακή και αυτός ο αγώνας.
-  Ο Ενωσιακός προπονητής κύριος Γουρνάς Θανάσης φέτος θα τα δει όλα. Θα σηκώσει κούπα πρωταθλητή και θα πάρει την άνοδο για την Α΄ Κατηγορία με τους ΩΡΕΟΥΣ και θα έχει και καλή πορεία με την REGION΄S CUP. 
- Την καλημέρα μας στον προπονητή κ. Νίκο Κιαπέκο και πιστεύουμε πως θα καταλάβει έστω και δύσκολα, πως κάτι δεν έκανε σωστά και πρέπει ν΄ αρχίσει τις διορθώσεις, γιατί έχει στενοχωρήσει ανθρώπους που τον εκτιμούν.