Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Σοβαρότης μηδέν

    Απαντάμε  σε όλους!!!   
Είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.
Όταν έχεις προπονητές και δεν τους πληρώνεις, κανείς προπονητής δεν πρέπει να πλησιάζει στην ομάδα σου. Αυτό είναι σωστό, αλλά ποιος προπονητής θα το εφαρμόσει;
Έχει γίνει μόδα για κάποιους παράγοντες, να δίνουν προκαταβολές στον νέο τους προπονητή, με χρήματα που κράτησαν από την πληρωμή των προπονητών που είχαν!!!!
Το άλλο κόλπο το ξέρετε;
Υπάρχουν και παράγοντες οι οποίοι δεν....
φοράνε παντελόνια. Για να ξεφύγουν από τις ευθύνες ως ομάδα, βάζουν κάποιον από το ΔΣ και λέει στους προπονητές, πως αυτά που τους οφείλει η ομάδα, θα σου τα δώσω εγώ λίγα λίγα!!!! Αυτό είναι μαγκιά; Αυτό είναι εξυπνάδα; Μπορεί ο προπονητής να είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής, αλλά αυτοί που τα κάνουν αυτά, είναι τραγικοί και απαράδεκτοι. Δυστυχώς καμία επίπτωση δεν υπάρχει για τέτοιες συμπεριφορές και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αλλά και ο Σύνδεσμος Προπονητών δεν κάνουν τίποτα και έτσι κάποιοι γίνονται τζάμπα μάγκες για λίγο και το μόνο που απομένει είναι το κράξιμο.
Υπάρχει ομάδα που δεν είχε δώσει δικαιώματα μέχρι τώρα, αλλά την περίοδο 2017 - 2018 άφησε απλήρωτους προπονητές και ποδοσφαιριστές και πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της. Κάποιοι πέρασαν καλά, αφού χρησιμοποίησαν την ομάδα, για το κάτι παραπάνω, αλλά και για να έχουν πελατάκια και προβολή. Τώρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.