Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
Απευθυνόμαστε με το καλημέρα σ΄ εσάς γιατί προφανώς και δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί οι οποίοι δεν μας διαβάζουν. Στην πιάτσα κυκλοφορεί ένα αστειάκι το οποίο μας αρέσει πολύ. "Κανένας δεν διαβάζει το apopsignomi, αλλά όλοι ξέρουν τι γράφει"!!!!
Εσείς οι ελάχιστοι λοιπόν που είσθε αναγνώστες μας, είσθε οι ήρωές μας, αφού καταφέρνετε να διαδίδετε τα όσα γράφουμε σε πολλούς!!!
Αλήθεια γιατί έχουμε τόσους "κρυφούς" αναγνώστες;
Ούτε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ να ήμασταν σε....
άλλες εποχές!!!!
Μας αρέσει το όλο σκηνικό και το απολαμβάνουμε.
- Την καλημέρα μας και στους έντιμους και αγνούς παράγοντες του ΛΗΛΑ Βασιλικού, οι οποίοι ενοχλήθηκαν επειδή γράφουμε αλήθειες. Κύριοι σας είχαμε ενημερώσει από την αρχή. Όποιος ασχοληθεί με τον ΛΗΛΑ και λειτουργήσει ως κατακτητής, θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του. Μην παριστάνετε λοιπόν τους αδικημένους, γιατί αυτό μπορούμε να το ισχυρισθούμε κι εμείς.
Αν γράψαμε ψέματα να τιμωρηθούμε. Αν εσείς είπατε και λέτε ψέματα;
- Το θέμα Ανδρέα Μήτρου έκλεισε και δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο ή κάποιο πάρε δώσε. Υπήρξε μια συμφωνία και αυτή τηρήθηκε. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια. 
- Κάποιοι προπονητές θα πρέπει να προσέξουν και να μην λένε ΝΑΙ σε οποιαδήποτε πρόταση, ακόμη κι όταν ξέρουν πως θα φύγουν νύχτα ή θα μείνουν απλήρωτοι. Κύριοι, ξέρετε καλά το τι συμβαίνει σε κάποιες ομάδες. Προσοχή λοιπόν.
- Η ΕΠΣ Εύβοιας δέχεται πιέσεις για το θέμα της αναδιάρθρωσης και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως στο τέλος η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ θα υποκύψει σ΄ αυτές τις πιέσεις!!! Φίλες και φίλοι αναγνώστες αργότερα θα γράψουμε λεπτομέρειες.