Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους.
- Το πήραμε το μήνυμα και δηλώνουμε πως δεν μασάμε, ούτε θα έχουμε τύψεις κι ας λένε ότι θέλουν εκεί στον ΛΗΛΑ. Οι κυρίες και οι κύριοι του ΔΣ, οι οποίοι για να λύσουν τα υπαρξιακά τους προβλήματα κι επειδή απέτυχαν σε όλα όσα έχουν αναλάβει, παραποίησαν βιβλία, εξαπάτησαν ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και ακόμη και τώρα, παριστάνουν "τις ποδοσφαιρικές παρθένες". Δεν κάνουμε πίσω με τίποτα, όπως κι αυτοί όπλισαν τα χέρια αυτών που σήκωσαν το πανό εναντίον μας στο γήπεδο του Βασιλικού. Δεν μας ενδιαφέρει, αν ....
κοντά στα ξερά καούν και τα χλωρά. Θα τρίβουν τα μάτια τους μ΄ αυτά που θα διαβάζουν. Ο ΛΗΛΑΣ δεν έχει ανάγκη, από ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Το Βασιλικό θα είναι ο τελευταίος τους σταθμός. 
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση και καλά κάνει. Εμείς δεν θα είμαστε κοντά στην διοίκηση, γιατί απλά δεν ήμασταν και σε καμία από τις προηγούμενες και γιατί απλά η σημερινή διοίκηση έχει πολλά κιλά εμπειρίες και τόνους γνώσεις και δεν έχει καμιά ανάγκη από εμάς. Εμείς δεν είμαστε άγγελοι, αλλά ούτε και το παίζουμε. Ευχόμαστε να τους εμπιστευτούν ποδοσφαιριστές, προπονητές, φίλαθλοι, χορηγοί και αρχές και όλα να πάνε καλά. Εμείς μακριά και απλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μάλλον πάει για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την Γενική Συνέλευση ώστε να μάθουμε περισσότερα. 
- Ο Πάνος Καμένος το φυσάει και δεν κρυώνει. Του έφυγε ένας ακόμη βουλευτής και όλα δείχνουν πως ψάχνουν τρόπο για να πάνε σε εκλογές. Πάνο το ότι το πας με το χαρτί της δήθεν αποστασίας, θα σου κοστίσει ακριβά. Βγάλε φώτο στην  Βουλή γιατί δεν θα την ξαναδείς.