Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Η σχέση μας με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κούρασε αυτό το θέμα, αλλά είναι άδικο να μας κατηγορούν για τα αυτονόητα.
Χρόνια τώρα έχουμε γράψει τις απόψεις και τα πιστεύω μας, για τον κ. Στούπα, τον κ. Γκαλούφα και τον κ. Σίδερη. Πιστεύουμε σ΄ αυτούς και τους βγάζουμε το καπέλο. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά οι κύριοι αυτοί ξέρουν το ποδόσφαιρο και αγωνιστικά και διοικητικά. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε τα αποτελέσματα, το λένε τα γεγονότα. Δεν μιλάμε για τις επιτυχίες του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Το αφήνουμε στην άκρη αυτό. Επανήλθαν στα διοικητικά του ΗΡΑΚΛΗ με περίπου 40 άτομα ως μέλη και συνεργάτες στο ΔΣ!!!! Αυτό την ώρα που άλλες ομάδες δεν....
βρίσκουν 5 ή 9 άτομα για να κάνουν διοίκηση. Μιλάμε για τρέλα δηλαδή.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τι σχέση μπορούσαμε να έχουμε εμείς με αυτούς τους ανθρώπους, εκτός από μία σχέση σεβασμού και εκτίμησης;
Γιατί άραγε αυτή η σχέση ενοχλεί;
Γιατί δεν ενοχλεί η σχέση όλων αυτών που έλεγαν διάφορα και τώρα είναι φίλοι, αυτής της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ;
Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι. Καμιά ανάγκη δεν έχει αυτή η διοίκηση από εμάς. Ίσως να έχει εκτιμήσει κάποια σχόλιά μας ή τις αλήθειες που γράφουμε και αυτό είναι όλο.
Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε κι εμείς μέλος αυτής της παρέας, αλλά δεν ζούμε στα Ψαχνά και δεν είμαστε και Ηρακλάρες, όπως δήλωναν κάποιοι άλλοι.
Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, αν ποτέ μας ζητηθεί κάπου να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε με χαρά και θα αισθανθούμε όμορφα, γιατί θα έχουμε βοηθήσει ανθρώπους που πιστεύουμε και εκτιμούμε.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, όλα να πάνε καλά για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και σύντομα να τον ξαναδούμε ψηλά. Εμείς θα το χαρούμε και πάλι δεν θα τρέχουμε για να κλέψουμε λίγη από την δόξα.