Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Πιέσεις στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου, δεν έχουμε μάθει να σκύβουμε το κεφάλι, επειδή τα συμφέροντα κάποιων το απαιτούν.
Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο και δεν το χωράει ανθρώπινος νους.
Κάποιοι οι οποίοι καταφέρνουν να υπάρχουν δίπλα σε ανθρώπους του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και να βγάζουν μεροκάματο, αφού έμποροι είναι και παριστάνουν και τους μεσάζοντες, οργάνωσαν το σχέδιό τους και υποσχέθηκαν σε παράγοντες ομάδων της Γ΄ Κατηγορίας πως ....
θα καταργήσουν την Γ΄ Κατηγορία και όλοι θα συμμετέχουν στην Β΄ Κατηγορία!!!!
Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μιλάνε με σιγουριά και λένε πως τα περισσότερα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας είναι του χεριού τους και θα κάνουν αυτό που θα τους πούνε αυτοί.
Παράγοντες ομάδων της Γ΄ Κατηγορίας έχουν παρασυρθεί και θα κάνουν το μεγάλο λάθος, αν το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν πάρει ΤΩΡΑ δημόσια θέση για το θέμα.
Το σχέδιο αυτών των ανθρώπων είναι απλό.
Θα πείσουν παράγοντες ομάδων της Γ΄ Κατηγορίας, να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ώστε να μην συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ομάδων και έτσι να υποχρεωθούν οι της ΕΠΣΕ να καταργήσουν την Γ΄ Κατηγορία!!!!
Αυτό είναι αστείο και βλακεία. Όταν μια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, τουλάχιστον για ένα χρόνο. Αν πραγματικά δεν υπάρξουν ομάδες για να υπάρχει Γ΄ Κατηγορία, τότε δεν θα υπάρξει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν δικαίωμα να επανέλθουν και να δηλώσουν συμμετοχή στην Β΄ Κατηγορία. 
Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν είναι μαριονέτες για να τους κουνάνε όπως θέλουν κι όταν θέλουν κάποιοι οι οποίοι κάνουν ότι κάνουν για να δουλεύουν τα μαγαζάκια τους.
Θα γράψουμε με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και θέλουμε να μας πείτε εσείς ποιος θα βάλει την υπογραφή του κάτω από μια τέτοια απόφαση για να εξυπηρετήσει  "τους εμποράκους"

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΑΦΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΤΑΣΟΣ
ΨΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ