Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 ΣΤΗ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 
         ΤΟ  SUMMER  CAMP  TΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ  ΜΑΣ         

Με δύο νίκες η ομάδα μας στους αγώνες μπαράζ ανόδου επιστρέφει στην Β κατηγορία .
Η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Σκεπαστής κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟ Λίχας Αγίου Γεωργίου  με γκολ των Μαίσογλου και Ντόι.
Στον δεύτερο αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 τον ΑΣ Αγίων Αποστόλων Αιγέα Πετριών με γκολ  των Μικράκη και Παπαγεωργίου Κων.(2).
Με τις δύο νίκες η ομάδα μας επιστρέφει στην Β κατηγορία και η....
επιτυχία να είναι δεύτερη μετά το πρωτάθλημα νέων για τους αθλητές και προπονητές της Σχολής.
Συγχαρητήρια στις ομάδες ΠΑΟ Λίχας Αγίου Γεωργίου  και ΑΣ Αγίων Αποστόλων Αιγέα Πετριών για τους αγώνες που έγιναν μέσα σε αθλητικά πλαίσια αλλά και συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕ Θύελλα Κοντοδεσποτίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλό μας.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας είχε την καλύτερη επίθεση και στους τρείς ομίλους Γ κατηγορίας με 80 γκολ , και την καλύτερη άμυνα και  στους τρείς ομίλους Γ κατηγορίας με 19 γκολ παθητικό.
Συγχαρητήρια σε όλους!!

Το Summer Camp επιστρέφει στη Σχολή μας για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών, με πολλές δραστηριότητες και πρόγραμμα από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού.
Στο Summer Camp της Σχολής   θα υπάρχει μεταφορά με πούλμαν, και για όλες τις ημέρες σάντουιτς,  χυμό και φρούτο για τους αθλητές.
Με την εγγραφή θα πάρουν δώρο μπλουζάκι, καπελάκι του Camp, και στο τέλος ατομική κάρτα αξιολόγησης και δίπλωμα συμμετοχής!!!
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!