Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Άρχισαν τα όργανα

Μετά την απόφαση του κ. Γιώργου Λάμπρου ν΄ αποχωρήσει από τον πάγκο του ΛΗΛΑ, άρχισαν τα όργανα στην ομάδα.
Στόχος "της διοίκησης" είναι μόνο η καλοκαιρινή εκδήλωση ώστε να μαζέψουν χρήμα και φυσικά το να βοηθήσουν στον προεκλογικό αγώνα ώστε μέλη "του Διοικητικού Συμβουλίου" να διεκδικήσουν θέση στο ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!!!!
Μετά από παράγοντες οι οποίοι δήλωσαν πως δεν θα συνεχίσουν σ΄ αυτό το ΔΣ, όσο δεν υπάρχει διάφανος απολογισμός μέχρι και το τελευταίο ευρώ κι αν δεν απομακρυνθούν κάποια πρόσωπα, ήρθε η σειρά των προπονητών και ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον 6 από ....
τους βασικούς δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.
Μπορεί πάλι να αρχίσουν οι διαψεύσεις, αλλά όλοι ξέρουν πως θα δικαιωθούμε.
Όποιος αμφισβητήσει τα όσα γράφουμε, να βγει να το δηλώσει δημόσια και όχι να συκοφαντεί στα καφενεία. Εμάς οι συκοφαντίες δεν μας ενοχλούν, γιατί εμείς δεν έχουμε την διαχείριση της ομάδας. Στην δουλειά μας κάνουμε ότι θέλουμε, όπως κάνουν και τα μέλη του ΔΣ του ΛΗΛΑ και δεν τους ζητάμε λογαριασμό. Η διαφορά είναι πως διαχειρίσθηκαν τα χρήματα κατοίκων του Βασιλικού και έχουν να δώσουν λογαριασμό, γιατί ακούσθηκαν πολλά. 
Ο κ. Δαβιώτης ξέρει καλά τι συνέβη πριν 2-3 χρόνια στον ΛΗΛΑ και πως είχε αντιδράσει ο ίδιος. Εμείς πιστεύουμε πως δεν θα δεχθεί να τσαλακώσει την προσωπικότητά του, για να συνεχιστεί το πάρτι στο όνομα της ομάδας.
Ο κ. Κολιοβέτας είχε αγνές προθέσεις και σίγουρα δεν θα δεχθεί, να διακινούν άλλοι χρήματα και αυτός να υπογράφει!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κυκλοφόρησε μια φήμη με το όνομα αυτού που έγραψε ως παλιά μέλη στο βιβλίο μελών και φτάσαμε στην παραποίηση του βιβλίου.
Λένε πως ο ίδιος δέχθηκε να εξελιχθεί και η "μαϊμού" Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου του 2018.

....σε λίγο κάτι ακόμη για τα νέα ήθη στον ΛΗΛΑ των κατακτητών, συγνώμη του Βασιλικού ήθελα να γράψω.