Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Κάποια στιγμή εκεί στο Αλιβέρι θα πρέπει να καταλάβουν πως έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να κρατήσουν την ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και τώρα είναι υποχρεωμένοι να ενώσουν δυνάμεις, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους και τις όποιες πικρίες, ώστε η ομάδα σύντομα να αποκτήσει ηρεμία και να επανέλθει έστω και σε λίγα χρόνια σε ρόλο πρωταγωνιστή.
Την άποψή μας την γράψαμε πολλές φορές, αλλά δεν μας άκουσαν, γιατί ....
πίστευαν αυτούς που τους χάιδευαν τ΄ αυτιά.
Ο πρόεδρος κ. Κατσινόπουλος, προσπάθησε και διέθεσε αρκετά χρήματα, αλλά δεν κατάφερε να έχει δίπλα του τον κόσμο. Μπορεί να έκανε λάθη, αλλά η απουσία του κόσμου όχι μόνο από την οικονομική στήριξη, αλλά και από το γήπεδο, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Ακόμη και από την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ο κόσμος απουσίαζε!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Αν τελικά δεν συνεχίσει ο κ. Κατσινόπουλος όλα θα είναι δυσκολότερα.
Θα επαναλάβουμε πως μπορεί να έκανε λάθη, αλλά προσπάθησε και μάτωσε οικονομικά.
Η ομάδα προχωράει σε Γενική Συνέλευση και θα πρέπει να βρεθούν 3 - 4 ακόμη άνθρωποι, ώστε να πλαισιώσουν τον κ. Κατσινόπουλο και η ομάδα να ξανασταθεί στα πόδια της, αν την θέλει το Αλιβέρι. Αν δεν την θέλει θα φανεί.