Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ανδρέας Μήτρου

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο Ανδρέας Μήτρου υπέγραψε το νέο του δελτίο και δεν ανήκει πλέον στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά, αλλά την αλήθεια την γνωρίζουν ελάχιστοι και καλά θα κάνουμε όλοι, να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, αλλά και να γράψουμε τα καλύτερα για τον πρόεδρο του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ κ. Τάσο Κατσινόπουλο, ο οποίος υπήρξε αληθινός και τιμά τα παντελόνια που φοράει.
Δύσκολα γράφουμε καλά λόγια για κάποιον, αλλά αυτή την φορά το κάνουμε με....
πολύ χαρά, γιατί ο κ. Κατσινόπουλος θα μπορούσε να κάνει κωλοτούμπα και να βάλει χρήματα στο ταμείο του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ, αλλά κράτησε τον λόγο του και δεν πρόδωσε τις αρχές του.
Κύριε πρόεδρε, είχατε δίκιο. Κάνατε αυτό που έπρεπε και αυτό που είχατε συμφωνήσει.
Υπήρξε και μια πιστεύω παρεξήγηση από λάθος κινήσεις, ομάδας που ήθελε τον ποδοσφαιριστή, αλλά αγνόησε την ομάδα της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ. Λάθος κίνηση κι επειδή εμείς τα είπαμε εκεί που έπρεπε, ευχόμαστε να μην δημιουργηθεί βεντέτα και το θέμα πάρει διαστάσεις.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θα κάναμε καμία αναφορά στο θέμα, αν δεν διαβάζαμε κάποια πράγματα στο διαδίκτυο.
Ευχόμαστε τα καλύτερα στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και προσωπικά στον πρόεδρό του κ. Κατσινόπουλο και φυσικά τα καλύτερα και στον ποδοσφαιριστή.
Για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και τον Κυριάκο Καλυβίτη ευχόμαστε να βρει τις λύσεις και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας με την βοήθεια αυτών που την αγαπούν και τέτοιοι υπάρχουν και την Κυριακή θα είναι εκεί για νέο ξεκίνημα.