Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Κόβουν τις πίττες τους

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αύριο Τετάρτη κόβουν τις πίτες τους, η ΕΠΣ Εύβοιας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.
Φανταζόμαστε  πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας θα μιλήσει για όλους και για όλα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών θα μιλήσει και για τις επιθέσεις εναντίον των Διαιτητών και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών για το μπάχαλο που επικρατεί στο θέμα των προπονητών.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πιστεύουμε πως και οι τρεις ....
πρόεδροι, έχουν πάρει απόφαση να δείξουν μηδενική ανοχή προς κάθε κατεύθυνση.
- Όλοι οι διαιτητές να σφυρίζουν σε όλες τις κατηγορίες, μετά από αξιολόγηση και φυσικά όλοι οι διαιτητές  να πηγαίνουν στα γήπεδα και να σφυρίζουν σε παιχνίδια με ασφάλεια και όποια ομάδα δεν προστατεύει τους διαιτητές, να μπει στην διαδικασία να παίζει τους αγώνες της και να πληρώνει διαιτητές από άλλες περιοχές.
- Οι προπονητές θα πρέπει να μην χειροκροτούν τις εξαιρέσεις και τα διάφορα παραθυράκια. Διπλωματούχος ή είσαι ή δεν είσαι. Ολίγον διπλωματούχος δεν υπάρχει και φυσικά δεν πρέπει να ισχύσει το διπλωματούχος στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ και όχι στις άλλες και στις υποδομές.  
- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να κοιτάξει και τα μέλη της και να μην περιμένει μόνο καταγγελίες. Γιατί να πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις οι προπονητές και οι διαιτητές και όχι οι παράγοντες; Σε πολλές ομάδες δεν υπάρχει ΔΣ αλλά σφραγίδες και παράγοντες οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να είναι στο ΔΣ ομάδας.
Καλή επιτυχία να έχει η εκδήλωση και μακάρι να είναι η αρχή, ώστε αυτοί που έχουν την ευθύνη του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου να κάνουν το καλύτερο γι'΄ αυτό.