Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και μην ξεχάσετε πως σήμερα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα για τον Δήμο Χαλκιδέων ο ανεξάρτητος με τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Καλαθέρης.

- Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μίλησε χθες στο STAR  και μηδένισε το έργο της Περιφέρειας και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ο ίδιος θα τα κάνει όλα. Προφανώς πρέπει να τον....
πιστέψουμε, γιατί τέτοια έλεγε και όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ, τέτοια όταν ήταν στην ΔΗΜΑΡ και τέτοια τα τελευταία χρόνια που υπηρετεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

- Σήμερα έχουμε την εκδήλωση της ΕΠΣΕ με τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, αλλά και καλεσμένους κάποιους οι οποίοι θα θελήσουν να έχουν κάποιες φωτογραφίες με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

- Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ποδόσφαιρο και φυσικά όλοι μιλούν για τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Δεν υπάρχει φαβορί λένε κάποιοι, δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά λένε άλλοι και η ΑΡΤΑΚΗ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αν πάρει τον αγώνα λένε άλλοι. Τον πρώτο αγώνα τον κέρδισε ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τον δεύτερο θα τον κερδίσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Αυτό λέει η λογική και όχι μόνο. Κάποιος όμως βάζει και στοίχημα πως θα κερδίσει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και μάλιστα με άνεσηηηηηηηη. Μάλιστα έδωσε ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής για να επιβεβαιώσει το στοίχημα!!! Συγνώμη αλλά γιατί το βράδυ της Παρασκευής και όχι σήμερα ή την Πέμπτη;

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς δεν περιμένουμε την άδεια κανενός για να γράψουμε τις απόψεις μας, αλλά δεν κάνουμε και συμβιβασμούς με κανέναν.  Ας κρατήσει ο καθένας τους δικούς του φίλους. Ας έχει δίπλα του αυτούς που τον βρίζουν από το πρωί  μέχρι το βράδυ. Εμείς θα μείνουμε μακριά από όλους.