Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΟΑΠΠΕΧ    Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων, το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ) του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνουν ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι, με παραδοσιακά τραγούδια, φωτιές, τσικνίσματα και άφθονο κρασί!

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στην πλατεία Μάλλιου (Σπίτι με τ’ Αγάλματα)....


Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να τσικνίσουμε αποκριάτικα !

«ΤΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ»
Εντυπωσιακό και συγκινητικό ήταν το θέαμα των 500 και άνω χορευτών, όλων των ηλικιών, που ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο –  με το Καβοντορίτικο που χόρεψαν κατά μήκος της παραλίας Χαλκίδας, στις περυσινές αποκριές.

Συνεπώς και εφέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με τα «Γαϊτανάκια του Ευρίπου», την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.30 το πρωί, είμαστε έτοιμοι για ακόμη μια μοναδική εμφάνιση, με ρεκόρ συμμετοχών από Χαλκίδα, Εύβοια, σχεδόν απ’ όλους τους όμορους Νομούς και την Αθήνα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία  για την εφετινή παρουσίαση!!!!
            Σ’ όλο το μήκος της παραλίας, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, ανεξάρτητες ομάδες μικρών και μεγάλων, βάρκες, Κανοε-καγιακ, πλεούμενα, στήνουν και χορεύουν με το δικό τους γαϊτανάκι, με φινάλε το δικό μας Καβοντορίτικο!!!
Ακολουθεί νησιώτικο γλέντι, με τον Νίκο Φάκαρο, τη Μαρία Καραγκιόζη και την ορχήστρα τους.

Διοργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ),
Με την Υποστήριξη: Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, Δήμος Χαλκιδέων, Ένωση Ξενοδόχων Ν. Εύβοιας
Σε Συνεργασία: ΟΛΝΕ και Ναυπηγεία Χαλκίδας