Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και σήμερα είναι καιρός για γήπεδο.

- Στα γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχουμε χτυπήματα καμπάνας, γιατί αυτό ήθελαν κάποιοι να γίνει και τα κατάφεραν. Εμάς δεν ιδρώνει το αυτάκι μας, αφού έτσι κι αλλιώς, αυτούς τους τύπους τους έχουμε κανονικά γραμμένους και αυτό δεν θ΄ αλλάξει με τίποτα.

- Είχαμε γράψει πολλά για παράγκες του χθες στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν και σήμερα και είναι οι παράγκες οι οποίες για κάποιον....
λόγο έχουν στο χέρι ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μπορούν να επηρεάζουν αρμοδίους. Φυσικά αυτοί οι αρμόδιοι έχουν τον τρόπο και τις δικαιολογίες έτοιμες. Εμείς είμαστε εδώ και αυτές οι παράγκες δεν μπορούν να μας επηρεάσουν και να μας κλείσουν το στόμα με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο. Κάποια στιγμή πάντως θα μάθουμε και το μυστικό τους όπλο!!!!

- Χαλαρά σήμερα και αύριο για να κρατήσουμε την όρεξή μας, αφού από Δευτέρα θα έχουμε να γράψουμε πολλά και διάφορα. Χαλαρά γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε το Σαββατοκύριακο, ανθρώπων που έχουμε σε εκτίμηση, αλλά μάλλον αποδεικνύουν πως παίρνουν και εντολές.

- Στο γήπεδο των Ψαχνών σήμερα παίζουν μπαλίτσα ο ΗΡΑΚΛΗΣ και η ΑΡΤΑΚΗ και κανείς άλλος. Οι παράγοντες έπαιξαν και θα παίξουν μέχρι ο κύριος Λάμπρου να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, παίζουν μπάλα μόνο οι ποδοσφαιριστές. Όποιοι παίξουν καλύτερα και όποιοι παίξουν με πάθος θα κερδίσουν. Οι σειρήνες λένε πολλά και διάφορα και κάποιοι τύποι της παράγκας έχουν μίσος για τον ΗΡΑΚΛΗ και προσπαθούν να το περάσουν στους διαιτητές. Ο Λάμπρου ούτε χθεσινός είναι, ούτε και από αυτούς που θα εκτελέσει εντολές. Αυτό θα φανεί στο γήπεδο και πιστεύουμε πως στο τέλος, νικητές και ηττημένοι θα του σφίξουν το χέρι.

- Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων σε όλους τους δήμους φαίνεται πως δεν είχαν καταλάβει μέχρι τώρα πως από κάθε ψηφοδέλτιο θα εκλεγούν λίγοι. Λίγοι θα εκλεγούν από το ψηφοδέλτιο και του πρώτου της Α΄ Κυριακής και ειδικά αν πάρει κάτω από το 40% των έγκυρων ψηφοδελτίων. Τώρα κατάλαβαν πως την Α΄ Κυριακή θα εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι και όχι ο δήμαρχος. 

- Επιμένουμε πως στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, το πέρασμα στην Β΄ Κυριακή θα είναι μια δύσκολη υπόθεση και πιστεύουμε πως στο τέλος αυτού του μήνα, θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα.

-