Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό μήνα. Μπήκαμε σε μήνα της Άνοιξης και πιστεύουμε πως αυτή η Άνοιξη θα είναι η τελευταία με κυβέρνηση σαν την σημερινή και ευχόμαστε να μην ξαναπεράσει τέτοια κυβέρνηση.

- Απίστευτος ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου και γενικότερα η ΕΠΣΕ με τα ευχαριστήρια. Μας θύμισε αυτούς που παίρνουν κάποιο βραβείο ή κάποιο πτυχίο και αρχίζουν να λένε, ευχαριστώ την μαμά μου, ευχαριστώ τον μπαμπά μου, τον παππού μου, την γιαγιά μου, τον αδερφό μου, την αδερφή μου και άλλα πολλά. Πρόεδρε μήπως θα έπρεπε όλοι αυτοί να....
ευχαριστούν την ΕΠΣΕ;
Μέσα σε όλα τα ευχαριστήρια, ξέχασες πρόεδρε να ευχαριστήσεις και τα ΜΜΕ τα οποία πάντα προβάλλουν, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο τις όποιες εκδηλώσεις της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Πρόεδρε εμείς ως apopsignomi.blogspot.com δεν περιμέναμε ευχαριστίες γιατί το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν η μεγαλύτερη  ευχαριστία.
Πρόεδρε, ευτυχώς που δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που δεν τους καλεί κάποιος και πάνε χωρίς πρόσκληση και πάνε και πρώτο τραπέζι πίστα!!!!!!
Κύριε Παπακωνσταντίνου κάποιοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και δεν θέλουν να το πιστέψουν. Θα το πιστέψουν σύντομα.
Για τα ΜΜΕ μην το πάρετε και κατάκαρδα, αφού ξέρουμε πως δεν τα είπατε ευχαριστούμε γιατί η ΕΠΣΕ τα έχει στην καρδιά της και τα θεωρεί συνεργάτες, ακόμη κι αυτά που πιστεύουν πως αυτή η διοίκηση δεν είναι καλύτερη από αυτή που θα ήθελαν!!!!

- Παρασκευή σήμερα και πρώτη μέρα του Μάρτη. Σήμερα θα έχουμε και τον ορισμό των διαιτητών και είμαστε σίγουροι πως θ΄ αρχίσει η μουρμούρα το απόγευμα. Εμείς λέμε να έχετε εμπιστοσύνη στους διαιτητές και να μην ακούτε αυτούς που σας λένε διάφορα. Ότι σας λένε κάποιοι να ξέρετε πως σας λένε ψέματα και πως δεν τους ακούνε οι διαιτητές όσα κι αν λένε, αλλά δεν τους ακούνε ούτε τα μέλη της επιτροπής ορισμού διαιτητών, ούτε και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.