Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Το ζητάει ο οργανισμός σας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα μας επιτρέψετε σήμερα να γράψουμε και να στείλουμε ένα μήνυμα προς υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και ιδιαίτερα προς αυτούς οι οποίοι επιμένουν και πάνε προς την κάλπη, ανεβασμένοι πάνω σε καλάμι. 
Προς τις κυρίες και κυρίους υποψηφίους λοιπόν λέμε πως μετά τις εκλογές  θα μετρηθούν τα ψηφοδέλτια για τους δημάρχους και οι σταυροί προτίμησης για...
τους δημοτικούς συμβούλους. Αυτά θα είναι οι αποδείξεις και τότε θα φανεί αν είχαμε ή όχι δίκιο με τα όσα γράφαμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, λένε πολλά, υποψήφιες και υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά φαίνεται πως δεν έβαλαν μυαλό.
Προεκλογικά πιστεύουν πως θα σαρώσουν, αλλά μετεκλογικά βάζουν την ουρά στα σκέλια και απλά κάνουν τις πάπιες.
Εμείς δεν κρύψαμε τις προτιμήσεις μας και δεν θα πάμε στα μουλωχτά προς την κάλπη.
Θα ενοχλήσουμε πολλούς, αλλά θα αναφερθούμε σε ονόματα. Αυτό έχει ρίσκο, αλλά γιατί να παίξουμε κρυφτούλι;
Δεν έχουμε κανέναν λόγο και δεν θα αναλάβουμε την ευθύνη για την ήττα κανενός και ιδιαίτερα αυτών που ανέβηκαν σε καλάμι και δεν κατέβηκαν ούτε όταν τους είπαμε πως "δεν το πάνε καλά".
Μπήκαμε στο Μάρτιο και πλέον μετράμε 6 μέρες και η σημερινή για την 1η Κυριακή των εκλογών. Δεν μπορεί πλέον κανείς να λέει πως είναι ακόμη νωρίς και πολύ περισσότερο δεν μπορεί καμία και κανείς να συνεχίσει να πετάει πάνω στο ροζ συννεφάκι. Πρέπει όλες και όλοι να προσγειωθούν τώρα για να μην γκρεμοτσακιστούν αργότερα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο εμείς ολοκληρώνουμε τον σχεδιασμό μας για τους δήμους ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ και ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ και εντατικά πλέον θα μπούμε στον αγώνα και θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για το πρόγραμμα των φίλων υποψηφίων τους οποίους και θα στηρίξουμε.