Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά.
- Τι έγινε, γιατί τόση αναστάτωση εκεί στα Ψαχνά; Τελικά κανείς δεν είναι σίγουρος για το αύριο; Χάθηκε η αισιοδοξία ή μήπως κάποιοι ήξεραν αλλά δεν ήθελαν να το μάθουν οι πολλοί; Εμείς θα περιμένουμε να δοθεί στην δημοσιότητα η έρευνα και επιμένουμε στα ποιοτικά στοιχεία. Μέχρι τότε ψυχραιμία.

- Τι έγινε εκεί στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου; Έβαλαν όλοι μυαλό και...
άρχισαν να μιλούν πολιτικά ή οι εντολές εισαγγελέα και οι μηνύσεις έφεραν τον φόβο και ηρέμησαν όλοι; Όπως και να έχει το θέμα, ελπίζουμε να πάνε ήρεμα μέχρι τις κάλπες.

- Εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε φανερά και όχι πισώπλατα. Ποτέ δεν τηλεφωνήσαμε σε ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για να τιμωρηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, προπονητής ή παράγοντας. Δημόσια γράφαμε πάντα γι΄ αυτούς που έπρεπε να τιμωρηθούν, γι΄ αυτούς που η Πειθαρχική έκλεισε τα μάτια κλπ. Αυτά που κάνουν άλλοι, να μην τα φορτώνουν σ΄ εμάς.

- Κύριε Βούλγαρη, πόσους προπονητές θα έχετε στην παράταξη; Μαστραντωνάς, Βέττας και Ταυλαρίδης είναι αρκετοί ή θα βάλετε κι άλλους; Πάντως θα χρειασθεί και τους τρεις να τους αναλάβει να τους προπονεί κάποιος προπονητής.

- Αναβολές αγώνων τέλος. Τέλος τουλάχιστον με αιτία τις καιρικές συνθήκες. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρωταθλήματα και τον Ιούνιο!!! Αλήθεια γιατί δεν αρχίζουμε τα πρωταθλήματα τον Μάρτιο; 

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά ο Νίκος Βελαέτης θα ξεχωρίζει πάντα και είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους ποδοσφαιριστές. Καλός ποδοσφαιριστής, καλός χαρακτήρας και πάντα σεμνός και ταπεινός. Νίκο καλημέρα.

- Αυτή η ομάδα θα κάνει χρόνια να σηκώσει κεφάλι και το χειρότερο είναι πως θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναπάει ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν θα γράψουμε την ομάδα, για να μην δώσουμε αφορμές σ΄ αυτούς που την οδήγησαν στο να έχει υπαρξιακό πρόβλημα. Φανταστείτε πως θα ήταν αν δεν είχε και γήπεδο, αν κάποια παιδιά δεν είχαν φιλότιμο.