Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά.

- Όταν είσαι ΠΑΟΚ και δεν κερδίζεις την Κυριακή τον Άρη για το πρωτάθλημα στην Τούμπα και την Τετάρτη φτύνεις αίμα για να μην σε αποκλείσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μέσα στην Τούμπα από το Κύπελλο, δεν έχεις παρά ν΄ ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Περαστικά μας και ο ΠΑΟΚ ας προσέξει στην συνέχεια, για να μην έχουμε και κανέναν ξαφνικό θάνατο στο πρωτάθλημα. 

- Όλα καλά πήγαν στην εκδήλωση ΕΠΣΕ- ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, αλλά....
δεν είχαμε κάποια ενημέρωση με λεπτομέρειες. Αργότερα θα γράψουμε κάτι παραπάνω αν παραστεί ανάγκη κι εφόσον ενημερωθούμε. 

- Τσικνοπέμπτη σήμερα κι ευχόμαστε να περάσετε όλοι καλά. Έχουμε πάντως μια απορία. Πότε δεν τσικνίζει ο Έλληνας και περιμένει την Τσικνοπέμπτη  για να τσικνίσει; 

- Εδώ και καιρό δεν παρακολουθούμε όπως πριν τα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, για έναν και μοναδικό λόγο, τον οποίο τον γνωρίζουν οι περισσότεροι και ιδιαίτερα η ΕΠΣ Εύβοιας. Αυτό είναι επιλογή μας, γιατί δεν μας αρέσουν τα τσουβαλιάσματα. Εμείς δεν χαρακτηρίζουμε το πρωί κάποιους λαμόγια, τελειωμένους, μέλη εγκληματικής οργάνωσης και το βράδυ να καθόμαστε δίπλα δίπλα και να συγχαίρουμε ο ένας τον άλλον.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από εμάς. Εμείς την άποψή μας γράφουμε και δημόσια παίρνουμε θέση. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα πρέπει να φοβάται αυτούς που θέλουν να του πουλήσουν εκδούλευση και προσπαθούν να επηρεάσουν την διαιτησία σε βάρος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Οι Διαιτητές όποιοι κι αν είναι θα παίξουν 50 - 50 και δεν θ΄ ακούσουν κανέναν. Αυτό είναι δεδομένο, γιατί κανένας διαιτητής δεν θα ρισκάρει το παραμικρό. Εμείς τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη κι ας λέει ο καθένας όσα θέλει.

- Έγιναν οι βραβεύσεις και τιμήθηκαν πρόσωπα  από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αλλά πάντα θα υπάρχει ένα αλλά, αφού όταν τιμάς κάποιον θα πρέπει πρώτα να ψάξεις καλά. Σταματάμε εδώ.