Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η θέση μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς την θέση δεν την αλλάζουμε για κανέναν και για τίποτα και ιδιαίτερα στην περίοδο των εκλογών.
Η θέση μας παραμένει ίδια σε επίπεδο κομμάτων και δεν αλλάζουμε μόνο και μόνο για να βρεθούμε με τους νικητές. Ανήκουμε στο χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δεν ξεπουλάμε αυτή την θέση, όπως δεν το κάναμε και τα δύσκολα χρόνια.
Το ίδιο ισχύει και με υποψήφιους Περιφερειάρχες και υποψήφιους δημάρχους.
Μας βρίζουν κάποιοι οι οποίοι είναι στο καβούκι τους και βγαίνουν από αυτό όταν μάθουν το αποτέλεσμα!!!!!
Κυρίες και κύριοι, εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε. Τις επιλογές τις κάνουν...
άλλοι και θα πρέπει να αναλαμβάνουν και την ευθύνη.
Είναι ηλιθιότητα να προσπαθούν κάποιοι να φορτώσουν ευθύνες σε άλλους, την ώρα που διαπιστώθηκε πως οι ίδιοι δεν είχαν καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Είναι απαράδεκτο να πιστεύουν πως είναι υπερδύναμη, ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχαν.
Στην πολιτική τα πράγματα είναι διαφορετικά, απ΄ ότι στην ζωή.
Στην πολιτική πρέπει να ξέρεις να διαχειριστείς τα πάντα και κυρίως την ήττα. Αν δεν ξέρεις τότε θα μείνεις στα κάτω πατώματα και δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.
Ψωνάρες έχουν περάσει από την πολιτικοί, αλλά έφυγαν νύχτα και πλέον κάνουν κάτι άλλο.
Θα μπορούσαμε σήμερα να γράψουμε πολλά για το θέμα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Δεν αξίζει γιατί ο άλλος δεν θα καταλάβει αυτά που θα του γράψουμε. 
Δείτε τα ψηφοδέλτια των Δημοτικών εκλογών και θα καταλάβετε πολλά.
Η ψήφος δεν είναι καραμέλα να πας να την αγοράσεις από το σούπερ μάρκετ ή το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.
Πρέπει να την διεκδικήσεις. Πρέπει να την διεκδικήσεις για κάποιον που αξίζει, για κάποιον που δεν λέει ψέματα, για κάποιον που δεν είναι ψώνιο, για κάποιον ο οποίος ακούει.
Όταν προσπαθείς για κάποιον που είναι "κουτσό άλογο", για κάποιον που βάζει το ΕΓΩ πάνω από το εμείς, όταν διεκδικείς για κάποιον ο οποίος δεν ακούει και πιστεύει πως αυτός και ο περιγυρός του τα ξέρουν και τα κάνουν όλα καλά, δεν έχεις λόγους να εξηγήσεις κάτι. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι λάθος να διεκδικείς 100, να παίρνεις 10, να χειροκροτείς τον εαυτό σου και να φορτώνεις τα πάντα στους άλλους.  Αυτό καθορίζει, το μέλλον σου στην πολιτική και σε όλα τα επίπεδα.
Σε μια εκλογική μάχη, την ευθύνη την αναλαμβάνουν αυτοί οι οποίοι αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό και την στρατηγική που θ΄ ακολουθηθεί και όχι αυτοί που απλά θέλουν να βοηθήσουν δύο φίλους ή γνωστούς.
Θα κλάψουν μανούλες όταν θα γράψουμε τα πάντα και θα το κάνουμε.
Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε, γιατί εμείς όπως εσείς οι αναγνώστες ξέρετε, με τις κότες δεν τα πάμε καλά.
Τώρα απλά κάνουμε υπομονή και ανεχόμαστε κάποιες καταστάσεις. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει και με τον τρόπο που του αξίζει. Θα γράψουμε στοιχεία και όχι αερολογίες. Τότε πάλι θα γίνουμε κακοί, αλλά εσείς οι αναγνώστες μας θα ξέρετε τα πάντα.
Και κάτι τελευταίο. Εμείς πάντα όταν τελειώνει μια εκλογική αναμέτρηση συγχαίρουμε τον νικητή και δεν κρυβόμαστε.