Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό βόλι. Σήμερα από 07:00 το πρωί οι κάλπες έκλεισαν "αφού κλειδώθηκαν και σφραγίστηκαν και θα περάσουμε όλοι να ρίξουμε την ψήφο μας και στις 19:00 οι κάλπες θ΄ ανοίξουν και θα βγούνε από μέσα τα ψηφοδέλτια για να καταμετρηθούν και να αναδείξουν νικητές και ηττημένους. "Καλό βόλι" και να ξέρετε πως...
όταν θα ρίξετε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω.

- Εμείς τα έχουμε γράψει όλα και τώρα περιμένουμε να διαπιστώσουμε αν αυτά που γράψαμε εμείς τα πήραμε από τα δικά σας ΘΕΛΩ ή δεν είχαμε καταλάβει τι θέλατε. Για μας απόψε τελειώνει η πρώτη φάση του αγώνα και δεν θ΄ ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα. Δεν περιμένουμε ευχαριστώ από κανέναν και ξέρουμε πως όποιος πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε θα το έχει πετύχει με τις δικές του δυνάμεις, ενώ όποιος δεν φτάσει στον στόχο θα του φταίνε οι άλλοι και μέσα στους άλλους θα είμαστε κι εμείς. Καλημέρα και πάμε παρακάτω.

- Ποιος έγραφε στο fb άσχημα λογάκια για κάποιον κύριο και σήμερα τον χαρακτηρίζει κύριο; Ποιος έλεγε τον άλλον "αλητάκο ναυαρχάκο" ;;;;;; Καλέ μας άνθρωπε πως αλλιώς λέμε την κωλοτούμπα; Το βράδυ σήμερα θα τον έχετε αδειάσει "τον αλητάκο - ναυαρχάκο" και θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο....

- Τελικά είναι αλήθεια ή ψέματα για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην Στενή; Εμείς δεν το πιστεύουμε, αλλά γιατί δεν λέει κάποιος το ΟΧΙ;;; Εμείς περιμένουμε την άμεση αξιοποίηση του ξενώνα στην Στενή και φυσικά κάτι να γίνει με αυτόν τον πανέμορφο ορεινό όγκο που υπάρχει στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Η κυρία Γκόγκου και υποψήφιοι της παράταξής της δεσμεύτηκαν στο θέμα αυτό.

- Ποδοσφαιρικά η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ κατέκτησε το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ της ΕΠΣ Εύβοιας και το ευχάριστο ήταν πως στο τέλος του αγώνα η πρωταθλήτρια ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ πανηγύριζε αγκαλιά  με την ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ/ΣΚΥΡΟΥ ακολουθώντας το μήνυμα του προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος στην απονομή έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και χαρακτήρισε τις δύο ομάδες πρωταθλήτριες. Ο αγώνας ήταν καλός με δυνατές μονομαχίες και ικανοποίησε τους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο. Συγχαρητήρια σε όλους.