Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Αποχή , άκυρο, Λευκό προτείνει το ΚΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Η Λαϊκή Συσπείρωση απευθύνει χαιρετισμό προς όλους τους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής  και ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους αναγνώρισαν την αγωνιστικότητά της και για τον λόγο αυτό στήριξαν το ψηφοδέλτιο της. Ευχαριστεί τους συναγωνιστές που με την υποψηφιότητα τους πλαισίωσαν το αγωνιστικό  ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και αντιστάθηκαν σε κάθε λογής πιέσεις και  εκβιαστικά διλήμματα.
 Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έκαναν αυτό....
το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες. 
      Σ' αυτές τις εκλογές εκφράστηκε μια τάση συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Σαν γεγονός εκτιμάται ως θετικό για τον λόγο ότι η Λαϊκή Συσπείρωση  αύξησε τις δυνάμεις της , με αποτέλεσμα να αυξήσει και  τις έδρες της στο δημοτικό συμβούλιο.
     Γενικότερα όμως το αποτέλεσμα των εκλογών δεν κρίνεται θετικό για τους εργαζόμενους και το λαό μας ,  γιατί παραμένουν ισχυρές εκείνες οι δυνάμεις που μέσα από την πόλωση , τις ψεύτικες υποσχέσεις , τα εκβιαστικά διλλήματα έχουν συμβάλλει συνειδητά στην αρνητική κατάσταση που βιώνουμε όλοι καθημερινά και πολύ σύντομα θα το αντιληφθεί για ακόμη μία φορά ο λαός της περιοχής του δήμου Κύμης - Αλιβερίου. 
Τον καλούμε λοιπόν στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή να εκφράσει την δυσαρέσκειά του με  την αποχή , το άκυρο και  το λευκό .
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ  ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .