Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Την καλησπέρα μας στην κυρία Φλεβάρη

Η απερχόμενη πρόεδρος του Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι) κυρία Νίκη Φλεβάρη κάνει πραγματικά απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσει πως η Δημοτική Αρχή Παγώνη έκανε πολλά στο χωριό και πως η ίδια ήταν καλύτερη από τους προηγούμενους οι οποίοι δεν είχαν κάνει τίποτα.
Κυρία Φλεβάρη τώρα δεν μιλούν οι πολιτικοί. Τώρα μίλησαν οι δημότες και αυτό απαιτεί να το σεβαστούμε όλοι.
Στο Μπούρτζι είναι ψήφισαν 1661 δημότες.
Βρέθηκαν 88 ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ....

Τα ΕΓΚΥΡΑ ήταν 1573
Ψήφισαν την κυρία Βάκα 692   43,99%
τον κ. Παγώνη 496      31,53%
και τον κύριο Καθαροσπόρη 264.    16,78%

Τι άλλο έπρεπε να γίνει δηλαδή για να καταλάβετε πως κάτι δεν πήγε καλά;
Πάμε παρακάτω.
Αν ως ΔΣ της Κοινότητας τα κάνατε όλα καλά θα είχατε την τιμή οι δημότες να σας δώσουν την πλειοψηφία και να διοικήσετε πάλι την Κοινότητα.
Οι πληροφορίες μας λένε πως στο 7μελές θα είναι 4 της κυρίας Βάκα, 2 του κ. Παγώνη και 1 του κ. Καθαροσπόρη.
Ούτε αυτό σας λέει κάτι;
Αγαπητή κυρία Νίκη Φλεβάρη δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, ικανοί και ανίκανοι υποψήφιοι. Ο κάθε δημότης αποφασίζει για το ποιον θα ψηφίσει. Μετά τις εκλογές δίνουμε συγχαρητήρια στον νικητή και αυτό είναι όλο.
Προεκλογικά λέγονται πολλά, αλλά μετά την ψήφο των δημοτών είναι κουφό να λέει ο ηττημένος ανίκανους ή ανύπαρκτους τους νικητές.
Έτσι μειώνουμε τους δημότες ψηφοφόρους.
Θέλουμε όμως να σας ρωτήσουμε και κάτι ακόμη.
Λέτε σε ανάρτησή σας πως έγιναν πολλά στα γήπεδα από τον ΔΟΑΠΠΕΧ στον οποίο πρόεδρος ήταν η κυρία Ζλακώνη και αντιπρόεδρος ο φίλος σας κύριος Αναγνωστάκης. Για δείτε πόσους σταυρούς πήρε στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ο Κώστας Αναγνωστάκης;;; Μόλις 13 σε 500 ψηφοδέλτια του κ. Παγώνη!!! Ο κ. Κουσκούτης ο οποίος είναι μέλος στον ΔΟΑΠΠΕΧ πήρε μόλις 7 σταυρούς!!!
Λέτε πως έκανε πολλά ο ΔΟΠΑΧ στον οποίο πρόεδρος είναι ο φίλος σας ο κ. Ανυφαντής. Ο κ. Ανυφαντής πήρε μόλις 11 σταυρούς!!!!!
Αγαπητή κυρία Φλεβάρη, στην πολιτική υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. όλοι κερδισμένοι δεν μπορεί να είναι.
Στις Τοπικές Κοινότητες πρέπει ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι και οι εκλεγμένοι, να δείχνετε τον απαιτούμενο σεβασμό μεταξύ σας. Μόνο έτσι θα σας σεβαστεί και ο δημότης.
Κλείνουμε το θέμα και ρωτάμε. Σας αρέσει η εικόνα που έχει το Μπούρτζι σήμερα;