Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ευχαριστούμε όλους όσους ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο Χαλκιδέων και Περιφέρεια Στερεάς και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο δύναμη στην πάλη για το δίκιο. Οι εκλεγμένοι από τις εκλογές σε όλες τις κάλπες θα μπορούν να προσφέρουν στο λαό μόνο αν είναι διατεθειμένοι να αμφισβητήσουν και να συγκρουστούν με την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιείται σε όλα τα επίπεδα και να στηρίξουν τους αγώνες για καλύτερη ζωή, να ...
διεκδικήσουν. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν μόνο οι 2 ευρωβουλευτές με το ΚΚΕ και οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση πανελλαδικά, για την περιοχή μας 3 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς και 2 στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας.
Το συμφέρον του λαού είναι ένα και ενιαίο, δεν μπορεί να διασπάται σε διάφορα σχήματα όπως γίνεται με τους εκπροσώπους των επιχειρηματικών συμφερόντων που ναι μεν ενιαία χτυπάνε το λαό αλλά ταυτόχρονα έχουν και τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς και γι’ αυτό συγκροτούν διαφορετικούς εκλογικούς σχηματισμούς. Προς απογοήτευση όσων προσπαθούν να μιλήσουν εξ ονόματος της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκίδας για τον 2ο γύρο των εκλογών, ότι δήθεν στηρίζουμε την κ. Βάκα ή τον κ. Παγώνη, δηλώνουμε ότι απορρίπτουμε τη λογική του μικρότερου κακού είτε για τον έναν είτε για τον άλλον υποψήφιο καθώς και οι δύο θα υπηρετήσουν την πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας, ενώ το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συνοδοιπόρους τους στην περιφέρεια.
Αυτήν την Κυριακή συμμετέχουμε στις εκλογές ρίχνοντας στην κάλπη λευκό ή άκυρο.
Μπροστά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές να καταγραφούν περισσότερες και περισσότεροι που θα εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη βαρβαρότητα που ζούμε και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο βάρβαρη. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ που συμβάλει να μπουν εμπόδια στην προαποφασισμένη χειροτέρευση της ζωής μας, στηρίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις. Αυτή είναι η μοναδική ψήφος που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα και ανοίγει το δρόμο για να ζήσουμε σύμφωνα με τις τεράστιες πραγματικά δυνατότητες της εποχής μας. Όσοι παρά τον θετικό προβληματισμό δεν έφτασαν στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, να κάνουν το βήμα τώρα στις βουλευτικές εκλογές συμβάλλοντας στο στόχο για Κομμουνιστή βουλευτή και στην Εύβοια!