Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα κι να είσθε καλά στην υγεία σας. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι ακόμη σε μεγάλη ανησυχία, αφού η καταμέτρηση θα συνεχιστεί και ελπίζουμε σήμερα να τελειώσουμε με το θέμα. η καθυστέρηση πάντως είναι μεγάλη, αφού σήμερα είναι Πέμπτη και δεν έχουμε ακόμη την σύνθεση των Δημοτικών Συμβουλίων.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων φαίνεται πως οι γυναίκες έχουν...
την τιμητική τους, αφού είναι στις πρώτες θέσεις με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. Είναι νωρίς ακόμη πάντως αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι αρκετές οι γυναίκες στο δημοτικό συμβούλιο.

- Φίλες και φίλοι κάποιοι τύποι δεν θέλουν να καταλάβουν πως οι εκλογές δεν πρέπει να δημιουργούν προβλήματα και να έχουμε ακόμη και οικογένειες να φτάνουν στα άκρα. Όταν τελειώνει μια εκλογική αναμέτρηση πρέπει να τελειώνει και η όποια αντιπαράθεση Ηρεμήστε λοιπόν.

- Βγήκε και ο άλλος από το καβούκι του και θέλησε να σχολιάσει υπέρ κάποιου νικητή των εκλογών και κατά κάποιων .άλλων κυρίων οι οποίοι ήταν από την πλευρά των ηττημένων. Ανακάλυψε πάντως πως αυτοί μας δίνουν και μεροκάματο. Καλέ μας άνθρωπε καλύτερα να μην μιλάς γιατί θα γελάσει πολύς κόσμος, αν γίνουμε ίδιοι με σένα. Το ποιοι έπαιρναν μεροκάματο και μάλιστα πολύ καλό από τους κυρίους και την ίδια στιγμή προσπαθούσαν "να τους στήσουν" καλύτερα να μην το μάθουν οι πολλοί. Καλύτερα λοιπόν να πας για ψάρεμα παρά να μιλάς, για να μην εκτεθείς.

- Βάκα και Παγώνης είναι αντίπαλοι αυτή την Κυριακή, αλλά είναι αλήθεια πως η κυρία Βάκα αντιμετωπίζει και τα συμφέροντα τα οποία ρίχνουν χρήμα στην πιάτσα, γιατί θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Η κυρία Βάκα αυτά τα έχει καταγγείλει στους δημότες και δήλωσε πως δεν θα σκύψει το κεφάλι. 

- Καλημέρα σε αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες μιας ήττας σε άλλους, αλλά δεν βλέπουν την αλήθεια, γιατί απλά δεν θέλουν να την δούνε, αφού δεν τους εξυπηρετεί. Κυρίες και κύριοι, εμάς δεν μας ενοχλεί τίποτα και μπορείτε να λέτε όσα θέλετε. Την ώρα που πρέπει θα γράψουμε την αλήθεια για όλους και για όλα.