Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι καλημέρα σας. Άρχισε η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης και μέχρι αύριο θα ξέρουμε και ποιοι θα έχουν εκλεγεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων. Κάποιοι πάντως οι οποίοι είχαν σίγουρη την εκλογή τους, άρχισαν την γκρίνια, αφού τα στοιχεία που οι ίδιοι έχουν τους θέλουν εκτός δημοτικού συμβουλίου.  

- Το 2019 δεν είναι 2014 αλλά αυτό μάλλον δεν το έχουν καταλάβει οι του Παγώνη, αλλά την Κυριακή θα το καταλάβουν και μάλιστα πολύ καλά. Ο κύριος Παγώνης πάντως....
με αυτά που λέει σε δηλώσεις του εκθέτει τους υποψήφιους που είχε στο ψηφοδέλτιό του και αυτό δεν είναι καλό. Ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως η δική του προσωπικότητα θα του δώσει την νίκη, ενώ ξέρει πως αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

- Ο Φάνης Σπανός θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης και γιατί το αξίζει και γιατί στις Περιφέρειες δεν μπορεί να γίνει δουλειά με τον λαϊκισμό. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, αλλά και ραδιοφωνατζήδες οι οποίοι πείσθηκαν πως ο Φάνης είναι ικανότατος και λένε τα καλύτερα γι΄ αυτόν. Η κυρία που έλεγε πως ο Φάνης δεν είναι Μπακογιάννης και έβλεπε τον Αναγνωστάκη να σαρώνει, τώρα το πήρε αλλιώς. Ο κύριος ο οποίος έλεγε πως οι Μητσοτάκηδες άδειασαν τον Φάνη, τώρα είναι όλο γλύκες!!!!

- Στην πρώτη 5άδα ο Βαγγέλης Κούκουζας αφού ξεπέρασε τις 4.000 σταυρούς προτίμησης, σε πείσμα αυτών που τον ήθελαν να είναι εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου. Αυτό το έλεγαν αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις κομματικές ρίζες που έχει παντού ο Βαγγέλης Κούκουζας. Τώρα πήραν το μήνυμα και την επόμενη φορά θα ξέρουν.

- Όταν κάποιος συμμετέχει σε εκλογές με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να ξέρει πως υπάρχει και η ήττα και πως αυτή δεν έρχεται από μόνη της. Αυτό που επίσης πρέπει όλοι να ξέρουν είναι το πως μερίδιο ευθύνης έχουν και τα δικά τους λάθη και να μην βλέπουν μόνο τα λάθη των άλλων. Ο εγωισμός  και η προσπάθεια να φορτώσουμε τις ευθύνες σε άλλους, δεν βοηθάει σε τίποτα.

- Απίστευτο σενάριο κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ, αλλά πιστεύουμε πως δεν έχει καμία βάση. Κυκλοφόρησε πως ο Χρήστος Παγώνης αν δεν εκλεγεί δήμαρχος θα παραιτηθεί και θα δώσει το δαχτυλίδι στον κύριο Μπάκα!!!! Αυτό το σενάριο έχει αγριέψει πολλούς από την παράταξη Παγώνη και ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στον οποίο ανήκει και ο Χρήστος Παγώνης.