Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Το θέμα ΔΑΡΙΝΓΚ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το θέμα ΔΑΡΙΝΓΚ κρύβει πολλά και δεν είναι μια απλή υπόθεση.
Πολλά τα στρέμματα του οικοπέδου μέσα στην Χαλκίδα και η πραγματική αξία του δεν έχει καμία σχέση με τα 3 - 4.000.000 ευρώ με τα οποία το πήρε η τράπεζα.
Η ουσία είναι μία. Το οικόπεδο το πήραν κάποιοι και αυτοί οι κάποιοι θα επιχειρήσουν να αλλάξουν την χρήση γης, ώστε να κάνουν αυτό που θέλουν στην περιοχή.
Είναι πολλά τα λεφτά και ο πειρασμός μεγάλος.
Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης έπρεπε να πάρει μέρος στον πλειστηριασμό ως δήμος Χαλκιδέων και να διεκδικήσει το οικόπεδο. Αυτό δεν το έκανε και τους....
λόγους τους ξέρει ο ίδιος.
Πάντως στην Εύβοια έχει βοϊξει ο τόπος και λένε και ονόματα. Λένε πως φίλος του δημάρχου και χορηγός της παράταξής του, είναι πίσω από το θέμα ΔΑΡΙΝΓΚ.
Ο δήμαρχος αποφεύγει να πάρει καθαρή θέση για το θέμα και απλά τονίζει πως αυτός τέτοια πράγματα δεν κάνει!!!
Δήμαρχε κύριε Παγώνη, γιατί δεν λέτε πως εσείς με τον επιχειρηματία αυτόν δεν έχετε καμία σχέση και πως δεν θ΄ αλλάξουν οι χρήσεις γης στο οικόπεδο αυτό;
Δήμαρχε οι εκλογές αύριο τελειώνουν και είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι θ΄ ανοίξουν τα στόματά τους αφού δεν θα σας έχουν ανάγκη, αφού δεν θα είσθε δήμαρχος.
Κύριε Παγώνη, αυτοί οι οποίοι σήμερα είναι μαζί σας, αύριο θα επιχειρήσουν να τα έχουν καλά με την νέα δήμαρχο και γι΄ αυτό τον λόγο, θα πούνε πολλά.
Αυτό να μην το ξεχάσετε κύριε Παγώνη.
Ο κύριος Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στον επιχειρηματία, στον βουλευτή και τον δήμαρχο και μάλιστα είπε πολλά.
Τι άλλο πρέπει να γίνει και να ακουσθεί για να δώσετε απαντήσεις;