Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Την Κυριακή έχουμε εκλογές για Περιφερειάρχες και δημάρχους, αλλά δεν θα ξεμπλέξουμε, αφού θα συνεχίσουμε σε προεκλογικό κλίμα και αυτή την φορά για βουλευτικές εκλογές. Υπομονή λοιπόν.

- Η μάχη για την εκλογή Περιφερειάρχη στην Στερεά Ελλάδα τελειώνει την Κυριακή και ο Φάνης Σπανός θέλει την ψήφο μας για να συνεχίσει για την Περιφέρεια....
και ιδιαίτερα την Εύβοια. Ο Φάνης αξίζει την ψήφο μας ώστε να υπηρετήσει όπως αυτός ξέρει και όπως ως πολίτες της Στερεάς Ελλάδας θέλουμε. 

- Στο Δήμο Χαλκιδέων η κυρία Βάκα αντιμετωπίζει με τον αέρα του νικητή  τον δεύτερο της Α΄ Κυριακής τον κύριο Παγώνη, ο οποίος έλεγε πως θα κέρδιζε από την Α΄ Κυριακή και αφού έχασε, τώρα λέει πως είναι ο καλύτερος, ο καταλληλότερος  και τονίζει πως αυτό που δεν κατάφεραν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, θα το καταφέρει ο ίδιος προσωπικά!!!!!  Η κυρία Βάκα κερδίζει καθημερινά τους δημότες οι οποίοι δεν την ψήφισαν την Α΄ Κυριακή γιατί είχαν μια υποχρέωση σε κάποιον υποψήφιο σύμβουλο άλλου ψηφοδελτίου. Είναι χαρακτηριστικό πως κερδίζει ακόμη και την στήριξη υποψηφίων του αντιπάλου της και οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι πολλοί.

- Στην Ερέτρια όλα ανοιχτά και πλέον Γουρνής και Δημητρόπουλος τα δίνουν όλα και μάλιστα πολύ δυνατά. Η προεκλογική σκληρή κόντρα Γουρνή - Αλημπατέ ίσως φέρει στην θέση του δημάρχου τον κύριο Δημητρόπουλο. Το χάσμα μεταξύ Γουρνή - Αλημπατέ δεν θα μπορέσει να γεφυρωθεί και για τον λόγο που όλοι γνωρίζουν. Στο ψηφοδέλτιο Γουρνή υπάρχουν και εκλέχθηκαν άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάνει πόλεμο στην Αλημπατέ και την οικογένειά της και αυτό δύσκολα θα ξεπεραστεί.

- Η κυρία Βάκα κέρδισε 9 έδρες στην Χαλκίδα, 2 στο Ληλάντιο, 2 στην Αυλίδα , 1 στην Αρτάκη και 1 στην Ανθηδόνα.

- Ο κ. Παγώνης 7 έδρες στην Χαλκίδα, 3 στο Ληλάντιο, 1 στην Αρτάκη, 1 στην Αυλίδα και 1 στην Ανθηδόνα.

- Ο κ. Καθαροσπόρης 6 έδρες στην Χαλκίδα, 2 στο Ληλάντιο, 1 στην Αρτάκη, 1 στην Αυλίδα και 1 στην Ανθηδόνα

- Ο κ. Τζαβάρας 1 έδρα στην Χαλκίδα και 1 στο Ληλάντιο.

- Ο κ. Καλαθέρης 2 έδρες στην Χαλκίδα

- Η κ. Μιτζιφίρη 1 έδρα στην Χαλκίδα και 1 στην Αρτάκη