Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Πήραν το μικρόφωνο

Παρακολουθήσαμε τους Πανελλήνιους αγώνες στίβου ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Χαλκίδας και θέλουμε να συγχαρούμε τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν.
Χθες δεύτερη και τελευταία μέρα των αγώνων, είχαμε και την δυνατή βροχή ευτυχώς για λίγο, αλλά οι αγώνες ολοκληρώθηκαν κανονικά.
Κάποια στιγμή την ώρα των απονομών κλήθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος κύριος Παγώνης και ο Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Μπούρμας Ηλίας να δώσουν κάποια μετάλλια. Αυτό ήταν. Πρώτα ο κ. Παγώνης και μετά ο κ. Μπούρμας πήραν το μικρόφωνο και....
δεν έλεγαν να το αφήσουν κι ενώ οι αγώνες ήταν σε εξέλιξη. Να σημειώσουμε πως στο τέλος τον κ. Παγώνη Χρήστο  τον χειροκρότησε ένας από την κερκίδα και το καμπανάκι που χτυπούσε για τους αθλητές, αφού θα έκαναν τον τελευταίο γύρο!!! Τον κύριο Μπούρμα Ηλία τον χειροκρότησαν 2 από την κερκίδα και δυστυχώς δεν έτυχε να χτυπήσει γι΄ αυτόν το καμπανάκι!!!
Κύριοι πρέπει να μάθετε πως σε αγώνες οι πολιτικοί δεν πρέπει να λένε πολλά και μάλιστα θα πρέπει να λένε αλήθειες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η βροχή λίγο αργότερα έδειξε την γύμνια μας.
Τον κύριο Μπούρμα Ηλία