Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα να έχετε και όλα να σας πάνε δεξιά. Να μην ξεχνάτε ποτέ πως η αχαριστία δεν βοηθάει σε τίποτα και να μην ανεβαίνετε σε καλάμια. να είσθε πάντα προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην ξεχνάτε ποτέ αυτούς που....
είπαν μια καλή κουβέντα για σας......

- Τελείωσαν χθες Κυριακή και οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Το στάδιο Χαλκίδας είχε αρκετό κόσμο και κυρίως γονείς και αθλητές από την Νότια Ελλάδα.  Παρακολουθήσαμε τους αγώνες και πραγματικά το θέαμα ήταν όμορφο, αφού τα παιδιά/αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τους γονείς από την κερκίδα να τα εμψυχώνουν. Τα κατά ήταν πως τα καθίσματα στο στάδιο δεν ήταν καθαρά όπως θα έπρεπε, πως στις τουαλέτες δεν υπήρχε χαρτί και πως για να πάρει κάποιος ένα νερό ή έναν καφέ, θα έπρεπε να βγει έξω από το στάδιο. Απλά πράγματα, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν θέλουν να τα καταλάβουν.

- Ούτε κουβέντα για τους ανεγκέφαλους που προσπαθούν να χώσουν την μύτη τους και να χαλάσουν ότι έγινε τις τελευταίες μέρες με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Την Τετάρτη θα τα γράψουμε όλα και δεν μας απασχολεί ποιος θα μας λέει καλημέρα και ποιος όχι. Την καλημέρα την έχουμε ανάγκη όλοι, αλλά από αυτούς που την εννοούν και όχι από φίδια και βολεμένους. Εμείς δημόσια κάναμε την πρότασή μας, δημόσια μιλήσαμε και προτείναμε ανθρώπους και δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. "Αν κερδίσουν" αυτοί που κάνουν παιχνίδι στα κρυφά και κατηγορούν ο ένας τον άλλον, εμείς πάλι νικητές θα είμαστε, γιατί θα είμαστε μακριά τους και δεν θα συμπράξουμε μαζί τους.  ΤΕΛΟΣ.

- Ο Νίκος Βελαέτης είναι γνωστός ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά και ο οποίος ξεχωρίζει για το ήθος και την αγωνιστικότητά του. Ειλικρινά αν και δεν έχουμε κάποια φιλία που να μας οδηγεί στο να κάνουμε παρέα μαζί του και να έχουμε το θάρρος να του πούμε κάτι, αισθανόμαστε πως τον ξέρουμε καλά και του έχουμε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύουμε στην ποδοσφαιρική του αξία. Πολλά χρόνια στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας και είχε την χαρά να είναι και πρωταθλητής την περίοδο 2017 - 2018. Την περίοδο 2018 - 2019 αγωνίσθηκε με τα χρώματα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και ήταν πάλι πρωταθλητής, ενώ οι άνθρωποι του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ λένε τα καλύτερα για τον Νίκο Βελαέτη, για τον χαρακτήρα του και για την αξία του. Εμείς του ευχόμαστε υγεία και γιατί όχι να είναι για μια ακόμη φορά πρωταθλητής.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρουμε να εκτιμούμε ανθρώπους και να τους εμπιστευόμαστε, αλλά ποτέ δεν θα σφυρίξουμε αδιάφορα, όταν διαπιστώνουμε πως λένε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον και πως "αδειάζουν" κάποιους για να είναι αυτοί σε μια θέση. Εμείς δεν μοιράζουμε θέσεις και δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με ανθρώπους που θέλουν να είναι "ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ".  Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αξία και το δικό του εκτόπισμα, αλλά μόνος του δεν θα καταφέρει ποτέ τίποτα. Θα πρέπει πάντα να αφήνει χώρο και για άλλους και όλοι μαζί να προσπαθούν να φτάσουν στον στόχο. Οι αυτοπροτεινόμενοι ως ειδικοί και μοναδικοί, δεν μπορούν να φτάσουν σε στόχο και απλά κρύβουν τις αποτυχίες τους πίσω από ωραία λόγια και μπούρδες. Όποιος είναι επιτυχημένος σ΄ έναν χώρο, έχει άπειρες προτάσεις και δεν πάει γυρεύοντας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν συνεχίζει εκεί όπου λέει πως πέτυχε.

- Την καλημέρα μας στους Γιάννηδες. Ξέρουν και οι δύο πως τους αγαπάμε και πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους, αν θα χρειαστεί. Αναφερόμαστε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και στον Γιάννη Ρέτσα. Αφήνουμε στην άκρη τα αξιώματα, τις θέσεις κλπ και μιλάμε για την ανθρωπιά τους, προς όλους και ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.  Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εμείς δηλώνουμε πως δεν αλλάζουμε την θέση μας και θα τους εκτιμάμε πάντα και θα είμαστε δίπλα τους και στα εύκολα και στα δύσκολα.