Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό ΠΣΚ να έχετε και καλές βουτιές για όσους αγαπούν την θάλασσα. Οι υπόλοιποι θα δούμε την συζήτηση στην βουλή και θα φροντίσουμε τον κήπο μας, αφού σιγά σιγά αρχίζουμε να μένουμε λίγο μακριά από τις εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά και θα περιμένουμε να δούμε προς τα ....
που θα το πάει η κάθε ομάδα.

- Είδαμε μια φωτογραφία που ανέβασε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού ο κ. Γιώργος Κιούσης και θέλουμε να γράψουμε ένα σχόλιο. Αγαπητέ πρόεδρε, αυτή η Γαλάζια Σημαία έχει την δική της ιστορία και δυστυχώς αυτή η παραλία στο Λευκαντί, είχε την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής. θα σου θυμίσουμε πως ούτε κάτι ψιλά δεν έδιναν για ντουζιέριες και έβαλαν αυτά που έβαλαν. Πρόεδρε, ο κ. Παγώνης δεν ενδιαφέρθηκε για το Λευκαντί  κι εσύ το γνωρίζεις καλά.

- Ανησυχούν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πολλοί και τους ανησυχεί ιδιαίτερα η ησυχία. Είπαμε χθες στον αγαπητό κύριο Αβερκιάδη πως σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει και να δει πολλά, αρκεί να πάει μέχρι το Μαντούδι, στο πανηγύρι που έχουν εκεί. Κύριε Αβερκιάδη πάρτε την παρέα και πάτε.

- Τα πήρε στο κρανίο ο άνθρωπος, αφού διαπίστωσε πως προπονητής ο οποίος πέρασε από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τηλεφωνεί σε ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να τους πάει σε άλλη ομάδα!!!!  Δεν πειράζει αγαπητέ μας. Όποιος ποδοσφαιριστής θέλει μεταγραφή, ας την πάρει ακολουθώντας τις διαδικασίες. Αν τον πείσει κάποιος προπονητής, καλά να πάθει. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και γιατρεύει τα πάντα.

- Εμείς γράψαμε όσα γράψαμε για τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΚΥΜΗΣ, αλλά περιμένουμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε όλες τις απόψεις, εκτός κι αν ισχύσει αυτό που λένε, "μη μιλάς, μη γελάς" ή το άλλο που θέλει να κλείνει το θέμε με το αφεντικό "ατσαλάκωτο"!!!

- Είναι αλήθεια αυτό που διαδίδουν οι απίθανοι; Λένε πως ο Σύνδεσμος Διπλωματούχων Προπονητών στηρίζει κι αυτούς που δεν έχουν το δίπλωμα!!! Πάτε καλά κύριοι; Ψάχνετε για τρελούς; Είναι δυνατόν ο Σύνδεσμος να μην στηρίζει τα μέλη του, τα οποία πήραν το δίπλωμά τους;;;