Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και μην ξεχνάτε πως χθες ορκίσθηκαν οι βουλευτές και αρχίζει από την Τρίτη η δουλειά στην Βουλή,αφού πρώτα η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Με την Βουλή τελειώσαμε και πλέον επανήλθε η κανονικότητα, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη στον Δήμο Χαλκιδέων όπου ο απερχόμενος κύριος Παγώνης θέλει....
φεύγοντας να κάνει θόρυβο και τα έχει βάλει με τους μεροκαματιάρηδες στις λαϊκές. Θα ξεχαστεί γρήγορα ο κύριος Παγώνης και ο λόγος είναι απλός. Είναι πολύ εκδικητικός.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάθε μέρα που περνάει και αφού πέρασε το μήνυμα που ήθελε προς κάθε κατεύθυνση, θα φορτώνει συνεχώς συνεργάτες με καθήκοντα και από τον Σεπτέμβριο  όλα τα τμήματα θα μπούνε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα γίνει μια αγκαλιά για μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές, για τους γονείς, για τους χορηγούς και τους διαφημιζόμενους και για όλους τους φιλάθλους.

- Τελικά τι θα γίνει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ; Οι δύο ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ΄ Κατηγορία αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα δηλώσουν συμμετοχή ή όχι. Κατά την άποψή μας οι δύο ομάδες θα πρέπει να έχουν θέση στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν αυτοί που δήλωναν πως αγαπούν την μία ή την άλλη ομάδα.

- Στο χώρο της διαιτησίας είχαμε σαν Εύβοια έναν υποβιβασμό και μία άνοδο στους διαιτητές. Ο Γιώργος Λάμπρου ο οποίος ήταν στην σούπερ λίγκ έπεσε  και  θα είναι στην 2η κατηγορία και  τον Μάριο Χουλιαρά   ο οποίος  ανέβηκε μία κατηγορία και θα είναι στην 3η. Μεγάλη επιτυχία για τον Κωνσταντίνο Κωνστάντιο ο οποίος συνεχίζει ως βοηθός στην 1η κατηγορία.

- Ως βοηθός συνεχίζει στην 2η κατηγορία ο Δαυίδ Πριόνας, ενώ στην 3η κατηγορία συνεχίζουν οι Δάλλας Κ.,  Ιωάννου Α., Κελεπούρης Ι., Νέγρης Α.,  Τσιφλάκος Π.