Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Χωρίς άγχος

Χαλαρά αυτό το 3ήμερο και για να μην το γράφουμε συνέχεια, θα πάμε χαλαρά μέχρι το τέλος Αυγούστου, για να μην σας ζαλίζουμε Καλοκαιριάτικα και για να κάνουμε και αυτά που θα έπρεπε ήδη να είχαμε ξεκινήσει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες  θα σας ενημερώσουμε για όσα θα κάνουμε από 5 Σεπτεμβρίου και στον τομέα της ενημέρωσης και στο κομμάτι του ποδοσφαίρου.
Το γραφείο μας στην Αθήνα, είναι έτοιμο και από 5 Σεπτεμβρίου θα είναι σε πλήρη λειτουργία και ετοιμάζουμε το γραφείο της Εύβοιας το οποίο επίσης θα λειτουργήσει από...
την ίδια ημερομηνία.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μας γουστάρουν, αλλά θα μας βλέπουν και πάλι μπροστά τους και αυτή την φορά, θα τους δημιουργήσουμε πολλούς πονοκεφάλους.
Επειδή αυτό το διάστημα έχουμε ακούσει πάρα πολλά και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα το γράψουμε για τελευταία φορά.
Όσα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ισχύουν και θα ισχύουν.
Τα πάντα θα περνούν μέσα από τον νέο τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι παλιοί λογαριασμοί θα καταργηθούν,αφού τους κωδικούς τους έχουν πολλοί και δεν είναι λίγοι αυτοί που έβλεπαν τα πάντα όποτε ήθελαν.
Αυτές τις μέρες θα τελειώσει και το θέμα με την εφορία, αφού κι εκεί υπεύθυνος μέχρι τώρα ήταν ο κ. Αναγνωστάκης, αν και δεν ήταν πρόεδρος  στις τελευταίες διοικήσεις.
Γιατί άραγε αυτοί που ανησυχούν δεν γράφουν τίποτα για όλα αυτά;
Κυρίες και κύριοι ανησυχούντες, κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εκτός από το πρόβλημα αυτών που δεν έγραφαν και δεν έλεγαν τίποτα για όσα συνέβαιναν και τα ήξεραν και τώρα ανησυχούν γιατί πραγματικά δεν ξέρουν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα χρήματα θα τα διαθέτει εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και μόλις όλα αρχίσουν να λειτουργούν, θα υπάρχει διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση των πραγματικών μελών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Να είσθε καλά.