Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Καλέ μου φίλε

Ειλικρινά δεν θέλουμε να στενοχωρούμε κανέναν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να βάλουμε πλάτες για ανθρώπους οι οποίοι την αχαριστία την έχουν ως σημαία τους.
Επειδή ακόμη και σήμερα προσπαθούν να μας φορτώσουν πολλά και δεν ανοίξαμε το στόμα μας, πίστεψαν πως μας τρόμαξαν για κάποιους λόγους.
Ας πάμε λοιπόν παρακάτω.
Δεν έχουμε καμία διάθεση να καλύψουμε κανέναν και δεν έχουμε ....
καμία υποχρέωση να κλείσουμε τα μάτια για κανέναν.
Θα γράψουμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομά τους για να μην νομίζουν πως είμαστε ηλίθιοι.
Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και όποιος με παραθυράκια ή άλλα κόλπα προσπαθεί να τους ξεπεράσει, θα εκτεθεί.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Είναι άδικο ένας προπονητής να μην έχει δίπλωμα και να προσπαθεί με ψέματα να δημιουργεί προβλήματα σε άλλους.
Τίποτα δεν είχαμε εναντίον του κυρίου Νίκου Κιαπέκου και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Του ασκήσαμε σκληρή κριτική, όταν μετά από έναν αγώνα μίλησε απρεπώς με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, εναντίον του κυρίου Ιωαννίδη και του κυρίου Τσιμιχόδημου.
Πιστέψαμε πως ήταν απλά ένα λάθος του και το αφήσαμε στην άκρη.
Έφυγε από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και μίλησε άσχημα ακόμη και για τον κύριο Καλυβίτη, ο οποίος του είχε φερθεί καλύτερα κι από πατέρας
Μίλησε με τα χειρότερα για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τον έχει βοηθήσει όσο κανείς δεν μπορεί να το φανταστεί και δεν βρήκε την δύναμη να το παραδεχτεί και να του ζητήσει συγνώμη.
Συμπεριφέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο στους κυρίους Στούπα και Γκαλούφα και γενικότερα στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και αυτό δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς.
Ας μπούμε λοιπόν στην ουσία.
Γιατί τώρα ο κύριος Κιαπέκος θέλει να τους κάνει όλους να σκύψουν το κεφάλι και να εκτεθούν;
Αγαπητέ κύριε Κιαπέκο, δεν θα βρεθεί ούτε παράθυρο, ούτε παραθυράκι, ούτε καν τρυπούλα για να περάσεις αυτό που θέλεις.
Για να είναι κανείς προπονητής στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Εύβοιας θα πρέπει να έχει το δίπλωμα προπονητή και για να το έχει θα πρέπει να έχει δώσει εξετάσεις και να έχει περάσει.
Για να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση κι εσάς και την ομάδα της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ, το γράφουμε για να κλείσει το θέμα.
Κανένας δήμαρχος, κανένας πολιτικάντης, κανένας άνθρωπος που έχει σχέση με την ΕΠΟ, κανένας άνθρωπος που έχει σχέση με την ΕΠΣΕ, ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δεν θα μπορέσει να βάλει το χέρι του και να μοιράσει διπλώματα ή ν΄ αλλάξει τους κανονισμούς.
Η λύση είναι μία αγαπητέ κύριε Κιαπέκο.
Όποιος θέλει να είναι προπονητής σε μια ομάδα, ας πάει σε μια σχολή να δώσει εξετάσεις κι αν περάσει θα πάρει το δίπλωμά του και θα αναλάβει την όποια ομάδα.
Αγαπητέ κύριε Κιαπέκο, γιατί κάποιοι να κλείσουν τα μάτια στην περίπτωσή σας και όχι και σε άλλες περιπτώσεις.
Από το 2018 και μετά δεν σας καλύπτει το ότι κάποτε πήγατε σε μια σχολή, αλλά δεν πετύχατε στις εξετάσεις. Από το 2019 άλλαξαν όλα και πλέον όποιος δεν είχε πάρει το δίπλωμα, πρέπει να πάει από την αρχή τις διαδικασίες και να καταφέρει να περάσει στις εξετάσεις.
Επειδή κάποιοι έφτασαν σε σημείο να απειλούν ανθρώπους και να τους ζητούν να παρανομήσουν για σας και πως αν δεν το κάνουν θα έχουν να κάνουν μαζί τους, ας τελειώνουμε με το θέμα κι ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Εμείς τα γράψαμε για να μην παίζει κανείς κρυφτούλι, για να μην πιέζει και να μην απειλεί, κανείς κανέναν.
Την καλησπέρα μας και στον κύριο ο οποίος νομίζει πως μπορεί να απειλεί και τον περιμένουμε.