Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας, να προσέχετε και να κάνετε τον σταυρό σας, αφού όσο κι αν προσπαθούν οι άνθρωποι, χωρίς την βοήθεια του Θεού, τίποτα δεν πάει καλά.

- Ο Μητσοτάκης τα πάει μια χαρά και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί....
τον κατηγορούν στο θέμα της εφαρμογής του νόμου για τον ΑΜΚΑ των αλλοδαπών. Όταν ένας Έλληνας παίρνει ένα επίδομα με διαδικασίες εκτός νόμου, του ζητάνε να επιστρέψει χρήματα. Οι αλλοδαποί γιατί έχουν ασυλία;
Αφήστε τα περί ρατσισμού, γιατί ρατσιστές είναι αυτοί που αδιαφορούν για τους Έλληνες.

- Πως και πως περιμένουν κάποιοι να αποτύχει η προσπάθεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Άδικα περιμένουν. Μια χαρά θα τα πάει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον κώλο τους κάτω να χτυπάνε. Η ανοχή τελείωσε. Τώρα θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες με τις οποίες θ΄ αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας και τον Αύγουστο οι διαδικασίες για τις Ακαδημίες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μεγάλος σύλλογος τον οποίο όλοι φροντίσαμε να τον κάνουμε να φαίνεται μικρός. Τώρα γυρίζουμε σελίδα και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάρει την θέση που του αξίζει.

- Τι τρέχει στο Δήμο Χαλκιδέων; Παίζουν ακόμη και με το που θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά της Τρίτης στην Χαλκίδα; Γιατί άραγε αυτή η κόντρα του απερχόμενου δημάρχου κυρίου Παγώνη με τα σωματεία της λαϊκής; Δήμαρχε έχεις πληροφορίες πως δεν σε ψήφισαν!!!!

- Το Στάδιο Χαλκίδας θα αποκτήσει την εικόνα που το αξίζει και αυτό θα το φροντίσουν ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός και η δήμαρχος κυρία Βάκα. Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι κοντά στην δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη και θα τους ενοχλεί πάντα.