Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Πήγαμε χθες στο στάδιο της Χαλκίδας για να παρακολουθήσουμε αγώνες στίβου και πραγματικά χαρήκαμε που είδαμε κόσμο στις κερκίδες, αλλά και τους πυλώνες με τους προβολείς τοποθετημένους στην θέση τους. Έπρεπε να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, ο Σπανός Περιφερειάρχης και η Βάκα δήμαρχος ....
για να τοποθετηθούν οι πυλώνες;;;;;; Τέλος πάντων. Ευχόμαστε τώρα σειρά να πάρει το έργο των αποδυτηρίων κλπ, για να έχουμε να γράφουμε...

- Το μήνυμα το πήραμε από τον κύριο ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει θέμα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι εμάς, αλλά να ξέρει πως οι θέσεις οι δικές μας δεν αλλάζουν και δεν μας ενοχλεί καθόλου, αν κάποιοι μας έχουν γραμμένους ή όχι. Αγαπητέ κύριε κανείς δεν είναι κανενός και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί κάποια πράγματα. Εμείς δεν πρόκειται ν΄ αλλάξουμε τις θέσεις μας, για να κάνει ο καθένας το κέφι του. Θα γράψουμε απλά και πάλι ΟΛΗ την αλήθεια και θα ευχηθούμε καλή επιτυχία. Δεν πιστεύουμε τίποτα απ΄ όσα μας είπες, αλλά κρατάμε και μια πισινή, γιατί στην εποχή που ζούμε, δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα.

- Ο κόσμος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πίστεψε και στήριξε μια πρόταση ολοκληρωμένη και καθαρή. Εμείς κάναμε αυτό που πιστεύαμε πως είναι για το καλό της ομάδας και προτείναμε αυτούς που προτείναμε. Ξέραμε φυσικά πως οι γνωστοί άγνωστοι θα βρούνε τρόπο να χώσουν και πάλι την μύτη τους, αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα, όσο εμείς δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση του κυρίου Βουρδάνου και στον ίδιο προσωπικά και δηλώνουμε δημόσια πως δεν θα κρύψουμε τίποτα από τον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τους αναγνώστες μας. Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν κάποια πράγματα και σιγά σιγά να ελέγξουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει. Δεν θα επαναλάβουμε τα δεδομένα, γιατί δεν θέλουμε να κουράσουμε κανέναν. Την Τετάρτη το πρωί θα γράψουμε τα πάντα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Κάντε λιγάκι υπομονή και θα δούμε ποιος κάνει αν κάνει κωλοτούμπες.

- Σήμερα Κυριακή δεν θα έχουμε αναρτήσεις, εκτός κι αν έχουμε κάποιες εξελίξεις . Σας αφήνουμε να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα την μέρα σας.