Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας και ευχόμαστε ολόψυχα να σας τύχει να κάνετε διακοπές και να χαρείτε τον ήλιο, την θάλασσα και λίγο καλοκαιράκι γιατί μετά τις Κοινοτικές, τις Δημοτικές, τις Περιφερειακές, τις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές Εκλογές, ζούμε ...
με τα μπουρίνια, τις καταιγίδες και όλα τα σχετικά.

- Ξαναρωτάμε. Γιατί κάποιες κυρίες οι οποίες έκαναν κάθε λεπτό και μια ανάρτηση στο fb, χάθηκαν και δεν διαβάζουμε τίποτα; Είπαμε να χάσουν τις εκλογές, αλλά όχι και να τις χάσουμε και από το fb!!!!

- Τι τρέχει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Τα πάντα τρέχουν και μάλιστα στο φουλ.  Θα τρίβουμε τα μάτια μας, όταν ανακοινωθούν τα ονόματα όλων των προπονητών,αλλά και όλων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι τελικά επιθυμούν να υπηρετήσουν την ομάδα. Είπαμε. Ούτε βιασύνη, ούτε παρακάλια ούτε έλα εσύ, φύγε εσύ. Όλα τα ονόματα ένα προς ένα και επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια. 

- Ο κύριος Γεωργίου συνεχίζει στον πάγκο του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και αυτό ήταν το σωστό, αφού και καλός προπονητής είναι και οδήγησε την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Καλή επιτυχία.

- Έτοιμος ο Αντώνης Αυλωνίτης για να καθίσει σε πάγο ομάδας της Εύβοιας!!! Αυτό μας το είπε άνθρωπος που ξέρει και τον κ. Αυλωνίτη, αλλά και την ομάδα που τον περιμένει. Η ομάδα έχει προπονητή, αλλά ξέρουν πως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει για πολύ.

- Τον Θεό του δεν έχει ο κύριος. Του είπαμε πως ποτίζαμε τα αγγουράκια στον κήπο μας και έβαλε τα γέλια, γιατί δεν το πίστευε. Του πήγαμε τα αγγουράκια να τα δει 'αυτοπροσώπως" και μας ρώτησε αν είναι Καλυβιώτικα!!!!!