Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Δεν τελείωσε το παζάρι, όπως δεν τελείωσε και η θητεία του κυρίου Παγώνη, Το παζάρι θα τελειώσει νωρίτερα από την θητεία του κυρίου Παγώνη και αυτό μάλλον είναι κάτι σαν βασανιστήριο για τον απερχόμενο δήμαρχο. 

- Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα μείνει ως ο μόνος...
πρόεδρος ΕΠΣ, τον οποίο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν σε εκλογές οι Συριζαίοι και οι εξυγιαντές της ΕΠΟ.  Αυτό πόνεσε πολύ και έβγαλαν στην πιάτσα τα φίδια από την Εύβοια, για να τον σπιλώσουν και να τον ρουφιανέψουν, για να στήσουν την γνωστή παράγκα. Ο πρόεδρος τώρα κοιτάζει μπροστά και αφού πλέον όλα έχουν τακτοποιηθεί, θα απαντά σε κάθε πρόκληση και όπως αυτός ξέρει.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι εδώ και χωρίς εξαρτήσεις χωρίς παρωπίδες, χωρίς αγκυλώσεις  και χωρίς να δίνει δικαιώματα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γύρισε σελίδα και θα προχωρήσει με ποδοσφαιριστές που πρώτα θα παίζουν για την φανέλα και φυσικά θα είναι ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά της διοίκησης και την κάλυψη των οδοιπορικών τους. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα επόμενα 2 - 3 χρόνια θα έχει την θέση που του αξίζει, χωρίς να ξεχάσει τα παιδιά που τώρα βάζουν πλάτη.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, έχει χρήματα, έχει διοίκηση. Ξεκινά όμως και πάλι με μια λάθος επιλογή, αλλά πλέον το σύστημα είναι γνωστό και έχει γίνει συνήθεια. Ξεκινάμε και βλέπουμε.....

- Στο Αλιβέρι υπάρχει καλό κλίμα, αφού ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ενισχύθηκε σημαντικά και έχει στόχο το πρωτάθλημα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Το μόνο που δεν κατάφεραν εκεί στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και πρέπει να τους θυμίζουμε, είναι το ότι θα έδιναν βάρος στις ακαδημίες και στην ομάδα θα έπαιζαν παιδιά από τις υποδομές, ώστε με τον τρόπο αυτόν να κέρδιζαν και φιλάθλους. Ο πρόεδρος κύριος Κατσινόπουλος είναι εγγύηση για την ομάδα και κάποια στιγμή θέλει κι αυτός να έχει δίπλα του τον κόσμο και όχι σε κάθε αγώνα να είναι περισσότεροι οι φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν είναι κανενός προσώπου και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει κανείς να δημιουργήσει προβλήματα στην διοίκηση και στα πρωταθλήματα. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει κάποιοι είναι το ότι ΟΛΑ έχουν τακτοποιηθεί. Διοίκηση υπάρχει και είναι ισχυρή, επιτροπή διαιτησίας υπάρχει και είναι ισχυρότατη, επιτροπές υπάρχουν και αυτό δεν αλλάζει. Την ημέρα της κλήρωσης των πρωταθλημάτων, θα μάθουν και τα μαντάτα οι ρουφιάνοι.