Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Η εγγυητική.....

Όλα δείχνουν πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά, όχι γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να τα κάνουν σωστά, αλλά επειδή πάντα υπήρχαν αυτοί οι οποίοι ήθελαν την ομάδα, στο υπόγειο και όχι στο ρετιρέ.
Αυτοί που πλήρωναν και πλήρωναν καλά ήταν οι λίγοι και αυτοί που έπαιρναν ήταν οι πολλοί.
Λογικό λοιπόν ήταν οι πολλοί να απογοητεύουν τους λίγους και να τους αναγκάζουν όχι μόνο να φεύγουν, αλλά να μην θέλουν να ξανακούσουν για την ομάδα.
Για την περιβόητη εγγυητική, θα γράψουμε πολύ....
σύντομα και θα γράψουμε την αλήθεια και όχι αυτά που κάποιοι θέλουν ν΄ ακούσουν.
Εδώ και μήνες δόθηκε μια μεγάλη μάχη, ώστε να μην κρατήσουν κάποιοι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο υπόγειο. Όλα πήγαν καλά.
Η διοίκηση Βουρδάνου δεν υπέκυψε σε πιέσεις, δεν άκουσε αυτούς που ήθελαν να βάλουν τρικλοποδιές και κοίταξε το κομμάτι της αξιοπιστίας της ομάδας, την μεγάλη αγκαλιά των επιχειρηματιών της Εύβοιας και τα πήγε καλά. 
Τ΄ αποτελέσματα θα φανούν από τον Σεπτέμβριο και μετά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα και στο ταμείο της ομάδας.
Αυτοί οι οποίοι ήθελαν να λειτουργήσει η διοίκηση με το παλιό σύστημα, έκαναν λάθος και διαπίστωσαν πως η διοίκηση Βουρδάνου δεν αλλάζει ούτε το στόχο, ούτε τον δρόμο που θα φτάσει σ΄ αυτόν.
Δεν θα γράψουμε ονόματα αυτή την στιγμή, γιατί δεν πρέπει, αλλά όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε και όλοι θα διαπιστώσουν, πως δεν έφταιγαν κάποιοι οι οποίοι μάτωσαν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ούτε οι επιχειρηματίες της Εύβοιας.
Κλείνοντας θα γράψουμε μόνο αυτό.
Αφήνουμε την διοίκηση Βουρδάνου στην άκρη και γράφουμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει την ευκαιρία  σύντομα να περάσει στο επαγγελματικά σαλόνια. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί λεφτά, θα χρειαστεί τμήματα υποδομών και φυσικά ποδοσφαιριστές.
Όλοι αυτοί οι οποίοι δηλώνουν πως και θέλουν και μπορούν, θα έχουν το χρόνο να το αποδείξουν.
Ας ετοιμαστούν λοιπόν, γιατί αν δεν το κάνουν θα εκτεθούν.
Η διοίκηση Βουρδάνου θα τα καταφέρει και δίπλα της θα έχει ανθρώπους οι οποίοι είχαν συκοφαντηθεί και στο παρελθόν και σήμερα. Πριν όμως από τις δικές της κινήσεις, θ΄ απευθυνθεί σ΄ αυτούς που μόνο να παίρνουν ξέρουν.
Τότε να δούμε ποιοι θα μιλούν για εγγυητική.....