Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Στα μαλακά

Ούτε γάτα ούτε ζημιά για τον κύριο Αλέξανδρο Θεοδώρου και για τον Γυμναστικό Κύμης.
Διαβάσατε ή ακούσατε κάτι εσείς;
Αν κάποιος άλλος πρόεδρος πουλούσε την ομάδα του είτε γιατί δεν άντεχε οικονομικά, είτε γιατί ήθελε να πάρει χρήματα, είτε για οποιονδήποτε λόγο, θα διαβάζατε και θ΄ ακούγατε πολλά. Τώρα χτύπησε σιωπητήριο και όλοι ξέρουμε τον λόγο.
Θυμόσαστε πόσα διαβάσαμε και ακούσαμε ....
όταν ο κ. Θωμάς, δεν πούλησε την ομάδα, τον ΑΟ ΚΥΜΗΣ , αλλά απλά δεν την συνέχισε στην Δ΄ Εθνική; Θυμόσαστε τι έγινε όταν ο κ. Αναγνώστου δεν κατέβασε την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Αυτοί ήταν κακοί και όλοι είχαμε να λέμε, ενώ στην περίπτωση του κυρίου Αλέξανδρου Θεοδώρου, ο οποίος ξέχασε τις υποσχέσεις που είχε δώσει, δεν μιλάει κανείς.
Ο κύριος Θεοδώρου ο οποίος έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις, ακόμη και για ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο  στην Κύμη, όπου θα επέστρεφε ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ και θα το είχε ως έδρα, ξέχασε τα πάντα και πούλησε το ΑΦΜ και την θέση της ομάδας στο Λαύριο!!!!
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή.
Οι επιχειρηματίες τα βρίσκουν μεταξύ τους και βοηθάει ο ένας τον άλλον.
Να θυμίσουμε πως ο Γυμναστικός Κύμης θα είχε υποβιβαστεί, αν ο κ. Γιαννακόπουλος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, δεν αποφάσιζε να μην κατεβάσει την ομάδα στον τελευταίο αγώνα με την ΚΥΜΗ και έτσι να πάρει η ΚΥΜΗ τους βαθμούς και να παραμείνει στην κατηγορία.
Τέλος πάντων. Αυτά είναι όλα γνωστά και απλά τα επαναλαμβάνουμε για να μην παριστάνει κανείς τον ανεξάρτητο, αλλά και αυτόν που γράφει πάντα τα γεγονότα και τα σχολιάζει αντικειμενικά. Να διαπιστώσουν ΟΛΟΙ δηλαδή πως "οι χορηγοί" είναι πάντα στο απυρόβλητο!!!