Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. Να ευχαριστούμε τον Θεό ο οποίος μας δίνει την χαρά να ξυπνάμε το πρωί και να μπορούμε να λέμε καλημέρα στην οικογένειά μας, στους γείτονες και σε όλους εσάς. Να κάνουμε τον σταυρό μας που για μια ακόμη μέρα είμαστε στην ζωή και να ζητάμε από τον Θεό να μας έχει καλά. Αν έχουμε την υγεία μας όλα τ΄ άλλα θα....
τα ξεπεράσουμε.

- Τα έχει πάρει στο κρανίο ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου και καλά κάνει, αλλά άργησε πάρα πολύ. Αυτοί που δεν δείχνουν σεβασμό στον ίδιο και την οικογένειά του, να ξέρουν πως η κακία, η αχαριστία, το μίσος και η ζήλια δεν οδηγούν πουθενά. Πέρα από την  συκοφαντία υπάρχει και η θεία δίκη και αυτή κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει. Όταν έρθει αυτή η ώρα, τότε θα το καταλάβουν όλοι, αλλά τότε θα είναι αργά. Οι κομπλεξικοί που συκοφαντούν τον πρόεδρο, θα φωνάζουν βοήθα Παναγιά, αλλά δεν θα τους ακούει κανείς και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει κανένας βουλευτής.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοίνωσε τον προπονητή της ομάδας, τον γυμναστή και τον Τεχνικό Σύμβουλο. Τις επόμενες μέρες θ΄ ανακοινωθούν και οι προπονητές των ακαδημιών και έτσι θα κλείσει ο πρώτος κύκλος ανακοινώσεων. Στην συνέχεια θ΄ ανακοινωθούν και οι ποδοσφαιριστές, αλλά το κυριότερο έχει να κάνει με την οργάνωση της ομάδας και αυτά θ΄ ανακοινωθούν αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια. Υπομονή.

- Θυμόσαστε που είχαμε γράψει για χορηγό ο οποίος θα είναι σε 3 ομάδες και ίσως και περισσότερες στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας; Τις δύο τις μάθαμε χθες και σύντομα θα μάθουμε και για τις άλλες δύο. Μας ζητήθηκε να μην γράψουμε κάτι παραπάνω, γιατί θέλουν πρώτα να συμφωνήσουν σε όλα με τις ομάδες και το σεβόμαστε.

- Η νέα δήμαρχος η κυρία Βάκα, γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν στο Λευκαντί και σίγουρα οι κύριοι Γουρνής και Σέρρας τα ξέρουν από πρώτο χέρι, αφού και είναι κοντά στους επαγγελματίες και τους κατοίκους και όλοι ελπίζουμε να ενδιαφερθούν για την επίλυσή τους. Θα πρέπει να "γίνει δρόμος" ο παραλιακός μέχρι και την παραλία Βασιλικού, ν΄ αποκτήσει φωτισμό, να κατασκευασθούν πεζοδρόμια, να δημιουργηθούν θέσεις πάρκινγκ και φυσικά να πάρει τέλος η αναρχία στην παραλία.