Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας και πηγαίνοντας στο παζάρι πάρτε και λίγο χαλβά Φαρσάλων, γιατί οι χαλβάδες που κυκλοφορούν γύρω σας είναι...
για τα μπάζα.

- Δεν θα απαντήσουμε στους κυρίους οι οποίοι νομίζουν πως μπορούν να λένε άλλα στον έναν κι άλλα στον άλλον και θα τους αφήσουμε να νομίζουν πως τα πάνε καλά και πως δεν ξέρουμε τίποτα.

- Οι ομάδες είναι σε ρυθμό προετοιμασίας και άρχισαν τα στοιχήματα για το ποιος προπονητής, δεν θα τελειώσει την προετοιμασία, αλλά και για το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Πάντως αυτός που θα προβλέψει σωστά δεν θα κερδίσει και πολλά, αφού η απόδοση έπεσε στα πατώματα.

- Χαιρόμαστε όταν κάποιος γνωστός μας προπονητής τα πηγαίνει καλά και είναι σε πάγκο ομάδας. Εμείς μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για τον κάθε γνωστό προπονητή και κάθε φίλο και θα το κάνουμε, αρκεί αυτός να είναι ευχαριστημένος.

- Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου είναι ένας από τους παράγοντες του ποδοσφαίρου τον οποίο έχουμε σε εκτίμηση, αφού πέτυχε πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν έκλεισε την πόρτα σε κανέναν, όπως κάνουν κάποιοι οι οποίοι όχι μόνο δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί που έφτασε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά έχουν πιάσει πάτο και κατέληξαν να είναι ρουφιάνοι και να προσπαθούν να τον συκοφαντήσουν. 

- Κάτι τρέχει με τον χλοοτάπητα στο στάδιο της Χαλκίδας και στο στάδιο της Αρτάκης ή έχουμε λάθος πληροφόρηση;  Μήπως η Περιφέρεια που πλήρωσε τα πάντα, πρέπει να ζητήσει τον λόγο από αυτούς που τοποθέτησαν όπως τοποθέτησαν τον χλοοτάπητα;;;;