Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Καύσωνα λένε θα έχουμε σήμερα, αλλά οι Έλληνες δεν μασάμε από τέτοια. Αντέξαμε 4 χρόνια τον Τσίπρα και την παρέα του και δεν θ΄ αντέξουμε έναν μικρούλη καύσωνα;; Όλα καλά θα πάνε και θα δροσιστούμε με τα κρύα αστεία των στελεχών του Σύριζα, οι οποίοι ακόμη και για τον καύσωνα....
ρίχνουν ευθύνες στον Μητσοτάκη!!!

- Ο κύριος Σόλιας ο οποίος είναι ο "ΑρχιΣύριζα" στην Εύβοια, κατηγορεί με δελτία τύπου την κυβέρνηση της ΝΔ, επειδή δεν συνεχίζει "το έργο" της δικής τους κυβέρνησης!!!! Κύριε Σόλια, δεν καταλάβατε πως η Εύβοια σας μαύρισε και πως για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια η ΝΔ ήταν πρώτο κόμμα; Τυχαίο;;;;

- Ο Αλέξανδρος Βαλκάνος δεν θα συνεχίσει με την ομάδα του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, παρά τα όσα είχαν ακουσθεί τις τελευταίες μέρες. Ο Βαλκάνος έχει την εμπειρία της Γ΄ Εθνικής και θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα της Αρτάκης, αλλά το γιατί δεν συνεχίζει το ξέρει ο ίδιος και ο πρόεδρος. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα που θα πάει.

- Πληροφορίες λένε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ζητήσουν από την ΕΠΣ Εύβοιας να δίνουν τους εντός έδρας αγώνες βράδυ και μάλιστα η μία ομάδα Σάββατο βράδυ και η άλλη Κυριακή εναλλάξ. Καλό θα είναι αυτό και έτσι πέρα από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργούν οι προβολείς, θα μπορούν και οι φίλοι άλλων ομάδων να παρακολουθούν τους αγώνες. Να δούμε αν η ΕΠΣ Εύβοιας θα συμφωνήσει, αν και δεν βλέπουμε τον λόγο για να πει όχι.

- Ο κ. Μάλαμας θα είναι ο νέος προπονητής του ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων. Ο κ. Μάλαμας αν και είχε μια καλή πορεία με την ομάδα της ΠΑΡΑΛΙΑΣ δεν συνέχισε εκεί, όπως δεν συνέχισε στον Μιαούλη και ο κύριος Μωυσιάδης, ο οποίος θα είναι στον πάγκο του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου. Αυτό που δεν μάθαμε ακόμη για τον Μιαούλη  είναι για το θέμα της διοίκησης της ομάδας, αλλά μας έχουν συνηθίσει εκεί στα Φύλλα, στο να γκρινιάζουν μεταξύ τους, αλλά στο τέλος να τα βρίσκουν και να συνεχίζουν όλοι μαζί. Καλή επιτυχία στον κύριο Μάλαμα και στον ΜΙΑΟΥΛΗ.

- "Λέγε ότι θες λέγε, εγώ θα σ΄ αγαπώ", λέει το λαϊκό άσμα και εμείς αυτό κάνουμε. Μπορεί κάποιοι να μην μας λένε ούτε καλημέρα, γιατί γράφουμε αλήθειες για τον φίλο τους, αλλά εμείς ούτε ξεχνάμε, ούτε αχάριστοι θα γίνουμε, κάτι που έκανε και συνεχίζει ο φίλος τους. Τους στέλνουμε την καλημέρα μας και να ξέρουν πως εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ του "πετάει ο γάιδαρος πετάει".

- Το Σαββατοκύριακο, όπως έχουμε γράψει, θα σας αφήνουμε να περνάτε ήρεμα και χαλαρά. Κάπου κάπου αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο θα το γράφουμε, αλλά θα κάνουμε και την πλάκα μας, για να μην λένε κάποιοι πως είμαστε κακοί!!!! 
Και πάλι καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.