Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε όλες και όλοι. Είπαμε η ζωή ρόδα είναι και γυρίζει, όπως γυρίζει και η ρόδα στο παζάρι της Αγίας Παρασκευής. Τίποτα το ιδιαίτερο κι αυτή την χρονιά και όλα δείχνουν πως αν δεν γίνει κάτι για να αναβαθμιστεί το παζάρι, τότε εκεί θα μεταφερθούν αυτοί τους οποίους θα διώξει ο Μητσοτάκης από τα ....
πεζοδρόμια, τα πανεπιστήμια κλπ, για να πουλάνε ότι έχουν.

- Το σήριαλ με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κύριο Παπακωνσταντίνου έχει συνέχεια, αφού αυτοί που το ξεκίνησαν παρέα με Συριζαίους και δήθεν εξυγιαντές της ΕΠΟ, δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα το ότι ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έφτασε να είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Έφτασε να είναι ο αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ομάδας ανδρών στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Ποιοι δεν μπορούν να το χωνέψουν αυτό; Κάποιοι κομπλεξικοί οι οποίοι είναι οι κηπουροί μελών της παράγκας του ποδοσφαίρου και κάποιοι οι οποίοι είναι πορτιέρηδες σε γραφεία πολιτικών, τους κρατούν την ομπρέλα κλπ.  Είναι οι ίδιοι κομπλεξικοί οι οποίοι ρουφιάνευαν και συκοφαντούσαν την διοίκηση Στούπα, όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανέβηκε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και είχε φτάσει ένα βήμα πριν την Σούπερ Λίγκα!!!! Τα ίδια έκαναν και τότε. Κομπλεξικοί, ρουφιάνοι, συκοφάντες και ότι άλλο μπορεί αν φανταστεί κανείς. Ότι δεν μπορούν να το φτάσουν, το συκοφαντούν. Να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα δηλαδή.
Τεράστιες οι ευθύνες του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν θέλει να κάνει κακό στους άλλους και τους επέτρεπε να υπάρχουν ακόμη και στις παρέες του, αφού παρίσταναν τους φίλους, για να κάνουν τις δουλειές τους.
Οι κομπλεξικοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου μετά από τόσα που συνέβησαν κέρδισε τις εκλογές του 2019 με σχεδόν το 100% της ψήφου των σωματείων της Εύβοιας!!! Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να του κλείσουν τον δρόμο, αλλά στο τέλος σύρθηκαν και τον ψήφισαν!!!!! 
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν ήθελε τίποτα άλλα. Ήξερε την αγάπη των παραγόντων προς το πρόσωπό του, αλλά αυτό το ήθελε και επίσημα και περισσότερο επίσημα δεν θα μπορούσε να γίνει.
Ήξερε τι θ΄ ακολουθούσε και γι΄ αυτό είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις. 
Κύριοι κομπλεξικοί, τώρα είναι αργά για σας. Τώρα όλα έχουν τακτοποιηθεί κι ότι κι αν κάνετε θα είσθε και πάλι από κάτω, αφού αυτό σας έχει γίνει συνήθεια.

- Να προσέχουμε τι γράφουμε, γιατί από τα λίγα που ξέρουμε, δεν μπορεί να είναι κανείς πρόεδρος ομάδας, όταν έχει προποτζίδικο, κατάστημα αθλητικών ειδών και άλλα τέτοια.

- Υπάρχουν αλήθεια βουλευτές, αλλά και περιφερειακοί σύμβουλοι, από τα γραφεία των οποίων φεύγουν εντολές προς επιχειρηματίες, για να πληρώνουν αθλητικό υλικό για να ενισχύσουν συγκεκριμένο κατάστημα;;;; Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό, αλλά και γιατί να το κάνει ένας επιχειρηματίας, αν δεν έχει κάτι να κρύψει;;;;; Για να δούμε τι θα δούμε στην συνέχεια, γιατί καλά είναι τα πρόστιμα σ΄ αυτούς που μολύνουν, αλλά όχι μόνο για κάποιους. Να πέφτουν τα πρόστιμα προς όλους, αλλιώς πάμε για παράβαση καθήκοντος κύριοι.

- Καλημέρα και καλή Κυριακή.