Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό μήνα. Αύγουστος από σήμερα και πλέον πρέπει να το πιστέψουμε, πως σε 30 μέρες τελειώνει το Καλοκαίρι και μπαίνουμε στο Φθινόπωρο. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο αυτό το Φθινόπωρο αφού δεν θα είναι ο .....
Τσίπρας πρωθυπουργός, αλλά ο Μητσοτάκης, δεν θα είναι Περιφερειάρχης ο Μπακογιάννης αλλά ο Σπανός, δεν θα είναι δήμαρχος ο Παγώνης, αλλά η Βάκα και γενικώς πάμε για ένα εντελώς άλλο Φθινόπωρο.

- Σοκ, σοκ, σοκ και δεν είναι από το ΠΑΣΟΚ, αλλά από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αν τελικά ο κ. Βουρδάνος και οι συνεργάτες του καταφέρουν να ενώσουν τους πάντες γύρω από την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχουν πετύχει έναν ακόμη στόχο και φυσικά θα δώσουν το σύνθημα για ν΄ αρχίσει να έχει κόσμο το στάδιο της Χαλκίδας και οι φίλαθλοι να χειροκροτούν ποδοσφαιριστές και προπονητές και φυσικά να έχουν να λένε μια καλή κουβέντα για όλους.

- Εμείς κρατάμε τον λόγο μας, αλλά δεν μας αρέσει να μας δουλεύουν. Φτωχοί είμαστε, αλλά όχι ηλίθιοι και πάντως όχι αχάριστοι και έχουμε πλήρη ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν και ιδιαίτερα με αυτούς που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Το στοίχημα το βάλαμε και δεν θέλουμε να χάσουμε και δεν θα χάσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συστρατεύθηκαν για το καλό της ομάδας και δεν θα τους ξεχάσουμε  ποτέ.

- Τώρα ησυχάσαμε. Ως απάντηση στα σχόλιά μας για τον κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, μας τηλεφώνησε και μας είπε: " ο κ. Θεοδώρου είναι αγαπητός πολύ, στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και ιδιαίτερα στην Κύμη"!!! Κυρία μας εσείς το λέτε αυτό. Τα στοιχεία λένε άλλα. Λένε για παράδειγμα στο Αλιβέρι πήρε 142 σταυρούς στις εκλογές όταν εκεί ψηφίζουν 6.000 άτομα. Στις Κονίστρες που ψηφίζουν 2.600 άτομα πήρε 114 σταυρούς, στο Δύστο πήρε 40 σταυρούς και ψήφισαν 3.100 άτομα, στο Αυλωνάρι πήρε 79 σταυρούς και ψήφισαν 3.450 ατομα, ενώ στην έδρα του την Κύμη πήρε 1.300 σταυρούς  ενώ ψηφιζουν  5.500 άτομα!!!!