Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ψυχραιμία, αφού λένε πως έρχεται καύσωνας. Στην Ελλάδα ζούμε και θα έχουμε και καύσωνες και βροχές και χιόνια και σεισμούς και εκλογές και πορείες και διαμαρτυρίες. Είχαμε διαμαρτυρία γιατί αποφυλακίστηκε ο Κορκονέας και διαμαρτυρία γιατί δεν αποφυλακίστηκε ή δεν πήρε άδεια ο Κουφοντίνας!!!! Ελληνάρες εσείς λέτε ....
πως έχουμε δημοκρατία σ΄ αυτή την ώρα;

- Να τελειώνουμε με κάποια πράγματα και με τα νομικά κόλπα. Είναι δυνατόν να συζητούν μέρα νύχτα για δολοφόνους, βιαστές, παιδεραστές κλπ; Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Ποια είναι αυτή η Δημοκρατία που πρέπει να σεβαστεί και να δίνει άδειες ή ν΄ αποφυλακίζει βιαστές, παιδεραστές και δολοφόνους; Ποια δημοκρατία αθωώνει αυτούς που σκοτώνουν και βιάζουν. Τα θύματα και τις οικογένειες τα υπολογίζει κανείς;

- Δεν έχουμε καμία διάθεση να συνομιλήσουμε με αυτούς που ως μόνο μέλημα έχουν "να χτυπήσουν" τον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση μαζί τους. Είναι αυτοί οι οποίοι ήταν στην παρέα του Παπακωνσταντίνου και αξιοποίησαν αυτή την γνωριμία. Κέρδισαν πολλά και απλά είναι αχάριστοι. Έγιναν κάποιοι, χωρίς να το αξίζουν και δεν βρίσκουν την δύναμη ούτε να το παραδεχθούν, ούτε να ζητήσουν συγνώμη, ούτε και να πάνε στα σπιτάκια τους. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ στην παρέα του Παπακωνσταντίνου και θα γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας. Θα έρθουν σύντομα πολλά στο φως και ευχόμαστε να το αντέξουν αυτοί οι αχάριστοι.

- Δεν είναι ψέματα. Στο μυαλό μας υπάρχει πάντα αυτό που είχε πει ο κ. Γιώργος Στούπας. "Η Εύβοια πρέπει να έχει μια ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία και γιατί όχι στην μεγαλύτερη".  Ο κ. Στούπας το προσπάθησε αλλά κάποιοι δεν το ήθελαν. Μια τέτοια ομάδα σίγουρα είναι το όνειρο του κάθε φίλου του ποδοσφαίρου. Εμείς πιστεύουμε πως οι συνθήκες ωρίμασαν. Ο Περιφερειάρχης από την Εύβοια. Δήμαρχος η κυρία Βάκα. Τελειώνουν τα έργα στο στάδιο, κατασκευάζουν μια νέα κερκίδα απέναντι από την υπάρχουσα και πάμε. 

-  Αγαπάει πολύ τον Παπακωνσταντίνου ο αγαπητός Δημήτρης, αλλά φαίνεται πως κάπου έχει μπερδέψει τον τρόπο με τον οποίο αγαπάει. Το γιατί θα το εξηγήσουμε εμείς πολύ σύντομα, γιατί ξέρει πως εμείς δεν παίζουμε με τις λέξεις και δεν κάνουμε αστεία. Με τις οικογένειες των άλλων δεν πρέπει να παίζει κανείς και ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει μια όμορφη οικογένεια και αυτοί που λένε πως τον αγαπάνε, δεν μπορεί να λειτουργούν ούτε με ρουφιάνους, ούτε με συκοφάντες. Αγαπητέ Δημήτρη, εμείς την βροχή δεν την φοβόμαστε, γιατί είμαστε βρεγμένοι και θα πάμε παρακάτω.