Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό μήνα. Καλή Κυριακή να έχετε όλοι και να πάτε να κάνετε και τον σταυρό σας στην εκκλησία, αφού μόνο ο Θεός και η πίστη μας προς αυτόν θα μας σώσει.

- Να μην ξεχνάτε πως σήμερα έχει και λαϊκή στο Βασιλικό,από την οποία ...
δεν περνούν τώρα υποψήφιοι!!!!! Άνετα δηλαδή μπορείτε να πάτε και να κάνετε τις προμήθειές σας.

- Σήμερα μπαίνει τέλος στην 5ετία Παγώνη, στον Δήμο Χαλκιδέων αφού αναλαμβάνει η κυρία Έλενα Βάκα. Θα είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος και στο Δημοτικό Συμβούλιο θα υπάρχουν 12 γυναίκες και 33 άνδρες.



- Τώρα που η κυρία Βάκα θα αναλάβει και επίσημα, θα πρέπει να μας πει τι ακριβώς θα παραλάβει από τον κύριο Παγώνη, γιατί τα μηνύματα που έρχονται λένε πως θα παραλάβει χάος!!!!! 
Πληροφορίες λένε πως στο Ληλάντιο επί Ζεμπίλη υπήρχαν 8 απορριμματοφόρα και τώρα υπάρχει 1 και κάποιες φορές 2 !!!!!!




- Την καλημέρα μας στον προπονητή κύριο Παναγιώτη Χάλιο και δηλώνουμε δημόσια πως δεν είχαμε και δεν έχουμε τίποτα εναντίον του και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιοι κατάλαβαν κάτι τέτοιο. Αγαπητέ Παναγιώτη, εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε να αναρτήσουμε κάτι και φυσικά ποτέ δεν ζητήσαμε ούτε ένα ευρώ για τις αναρτήσεις που είχαν να κάνουν με την ομάδα. Κάποια στιγμή θα τα πούμε από κοντά και θα λυθεί η όποια παρεξήγηση.



- Αυτό που γράψαμε χθες για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ήταν το τελευταίο. Δεν συζητάμε με κανέναν και για τίποτα. Ισχύουν όσα γράψαμε και θα περιμένουμε τον κ.Τοκπασίδη να μας μεταφέρει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Εμείς θα στηρίξουμε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και με αυτόν τον τρόπο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν. Εμείς το είπαμε από την αρχή. Τέλος στα αποστήματα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλάζει σελίδα. Όποιος θέλει να διατηρήσει τα εργαλεία της απαξίωσης, ας το κάνει.